Tarih: 29.05.2024 13:28

Dilan Polat cezaevine dilekçe verdi! “O caniyle birlikte kalmak istemiyorum” dedi

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz aylarda Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edilen Dilan Polat’ın, anne ve anneannesini öldürüp parçalara ayıran katil Rabia Çataklı ile birlikte kaldığı ortaya çıktı. Cezaevinde kendisine zarar verdiği için yeniden hastaneye sevk edileceğini öğrenen Polat, Çataklı ile aynı yerde kalmamak için cezaevi yönetimine dilekçe verdi.

Geçen yıl kasım ayında tutuklanan Dilan Polat, psikolojik olarak kendisini iyi hissetmediği için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edilmişti. Polat’ın o dönemde, annesini ve anneannesini öldürüp parçalayan cani katil ile birlikte kaldığı ortaya çıktı. Tekrar hastaneye sevk edilmesi planlanan Polat, harekete geçti.

YouTube kanalında yayınladığı videoda Dilan Polat’ın hastane ve cezaevi süreciyle ilgili bilgiler veren gazeteci Emrullah Erdinç, “Dilan Polat, yılbaşında hastaneye sevk edildiğinde, annesini 110, anneannesini ise 6 yerinden parçalayarak sokağa atan Rabia Çataklı ile aynı koğuşta kaldı. Çataklı’nın durumunu öğrenen Polat, sabaha kadar uyuyamadı. Hatta o dönem, moda olan kalpli pijama takımını beğendiği için Rabia Çataklı’ya hediye etti. Hastanede kalmak istemediği için dilekçe veren Polat, ‘Ben burada kalacağıma kardeşim Sıla ile kalmak istiyorum’ diyerek cezaevine sevk edildi. Yeni yapılan Adli Tıp raporunun ardından yeniden hastaneye sevk edilmesi planlanan Dilan Polat, cezaevi yönetimine dilekçe vererek ‘Sağlık durumum verilen ilaçlardan dolayı iyi’ dedi. Dilan Polat, Rabia Çataklı ile aynı hastane koğuşunda kalmak istemiyor. Verilen kararın ne olacağı ise ilerleyen günlerde belli olacak” dedi.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —