meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Dilan ve Engin Polat Çifti, Saldırılardan Sonra Güvende Olmadıklarını Belirtti

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı iddialarıyla gündeme gelmiş ve son zamanlarda güzellik merkezlerine yapılan silahlı saldırılarla karşı karşıya kalmıştır.

Dilan ve Engin Polat Çifti, Saldırılardan Sonra Güvende Olmadıklarını Belirtti

Çift, olayların ardından can güvenliklerinin tehlikede olduğunu ve markalarının itibarının zedelendiğini açıkladı.

Dilan Polat, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, kendisinin ve çiftin uzun süredir sağlığıyla ilgilendiğini, ancak sosyal medya gruplarının etkisiyle markalarına zarar vermek amacıyla fiziki saldırıların başladığını belirtti. Ayrıca, kuzeninin de hedef alındığını ve can güvenliklerinin riske girdiğini ifade etti.

Engin Polat ise yanıltıcı haberlerin de saldırıları tetiklediğini söyleyerek Devletin yargı birimlerinin varlığına dikkat çekti. Kendilerine yöneltilen iftiraları reddedip ticari savaşın devam ettiğini ve markalarının bitirilmeye çalışıldığını vurguladı.

Saldırılarla ilgili henüz net bir bilgi yokken, çift can güvenliklerinin tehdit altında olduğunu belirterek, olayın ticari bir savaş olduğunu ifade etti. Şu an için saldırıların arkasındaki kişiler hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

Dilan Polat ve Engin Polat çifti daha önce kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla gündeme gelmişlerdi. Ayrıca, çiftle husumetli olduğu iddia edilen Banu Parlak'ın işletmesine de bir silahlı saldırı düzenlenmişti. Banu Parlak'ın iddiasına göre, çift kendisini öldürtmeye çalıştı ve bu olayın ardından 5 kişi tutuklandı. Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu da uyuşturucu madde kullanmakla suçlandı ve gözaltına alındı.


1

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nerde

2

İspanya-Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 30 Haziran Pazar EURO 2024?

3

Avusturya Türkiye hakemi kim ereli? EURO 2024 Avusturya Türkiye maçını kim yönetiyor?

4

Avusturya Kadrosu 2024! Avusturya Millî Futbol Takımı/Oyuncuları kim, hangi takımda oynuyorlar?

5

Arnautoviç kim, Arnavut mu, Müslüman mı, hangi takımda oynuyor?