Tarih: 23.06.2023 12:44

Disney Plus The Bear 2.Sezon 1.bölüm ne zaman çıkacak?

Facebook Twitter Linked-in

Dizinin yönetmenliğini Christopher Storer ve Joanna Calo üstlenirken, senaristliğini Karen Joseph Adcock, Sofya Levitsky, Alex O’Keefe ve Chistopher Storer kaleme aldı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Abby Elliott, Edwin Lee Gibson ve Matty Matheson benzer biçimde adlar yer ediniyor.

Dizi IMDb‘de 100 bine yakın şahıs tarafınca oylandı ve 8,4‘lük puana haiz oldu.

Dizinin ilk sezonunu izleyen Disney plus aboneleri The Bear 2.sürem 1.bölüm ne zaman çıkacak? sorusunun yanıtını merak etti.

Dizi 2023 senesinde 22 Haziran itibariyle yeni sezou ile ABD’de Hulu adlı dijital platform tarafınca gösterildi.

The Bear Konusu

Dizinin mevzusu, Gastronomi dünyasından genç bir şef olan Carmen “Carmy” Berzatto, adam kardeşinin intiharının peşinden aile kurumunun yönetimini devralmak için Chicago’ya geri dönmek mecburiyetinde kalır. Kendi dünyasından uzakta olan Carmy, bir trajedinin sonuçlarına katlanırken ufak bir işletmenin, inatçı bir personelin ve gerilmiş aile ilişkilerinin ezici sorumluluklarıyla uğraşmak zorundadır.

The Bear Oyuncuları ve karakterleri (cast)

Dizinin oyuncu kadrosunda Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Abby Elliott, Edwin Lee Gibson ve Matty Matheson benzer biçimde adlar yer ediniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —