meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 yılı atama ve nakil sonuçlarını açıkladı!

Bugün Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan son dakika duyuru ile birlikte 2023 yılı atama ve nakil sonuçlarının açıklandığı öğrenildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 yılı atama ve nakil sonuçlarını açıkladı!

Uzun süredir binlerce kişinin beklediği sonuçlar geldi! Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan son duyuru ile birlikte 2023 yılı için atama ve nakil sonuçlarının açıklandığı öğrenildi.

ATAMA VE NAKİL SONUÇLARI AÇIKLANDI! 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından konu ile ilgili, ''Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'nin 41 inci maddesinin 1 inci fıkrası gereği; 1 Mart- 31 Mart tarihleri arasında dini yüksek ihtisas merkezi müdürü, eğitim merkezi müdürü, il müftü yardımcısı, ilçe müftüsü, eğitim görevlisi, başvaiz, uzman vaiz, cezaevi vaizi, vaiz, şube müdürü, murakıp, din hizmetleri uzmanı, eğitim uzmanı ve şef unvanlarında görev yapan personelin görev veya yer değiştirme talepleri değerlendirilmiştir.' diyerek sonuçların açıklandığı öğrenildi. 

ATAMA VE NAKİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Yukarıda verilen bağlantı üzerinden kişilerin son derece kolay bir şekilde sonuçlara ulaşabileceği öğrenildi. Bununla birlikte alınan karar sonucunda ataması yapılan personellerin en geç 21 Temmuz 2023 tarihinde mevcut görev yerlerinden ayrılmaları gerektiği aksi halde haklarında idari işlemin başlatılacağı öğrenildi.

 


1

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Şavşat'ta Toplandı: Gelecek Projeler Değerlendirildi

2

Kafkasör Arena'da Türkiye - Hollanda Maçı Büyük Coşkuyla İzlenecek

3

Arhavi Festivali'nde Geri Sayım: Eğlence ve Sanat Bir Arada

4

Arhavi Belediyesi Envanterine Yeni Çöp Kamyonu Kazandırıldı

5

Mehmet Sekmen: "Merih Demiral'a Verilen Ceza Adaletten Uzak"