Tarih: 05.09.2023 22:47

Dizipal Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmin konusu nedir? Dayı: Bir Adamın Hikayesi oyuncu kadrosu! Dayı: Bir Adamın Hikayesi kaç yılında, nerede çekildi?

Facebook Twitter Linked-in

Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin senaryosunu Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk'ün kaleme aldığı, Ufuk Bayraktar'ın başrolünde yer aldığı aksiyon ve dram türünde film.

 

"Dayı: Bir Adamın Hikayesi", 2021 yılında vizyona giren ve şimdi televizyonda izleyiciyle buluşacak bir aksiyon ve dram filmidir. Bu akşam saat 20:00'de ATV ekranlarında izleyebilirsiniz.

 

DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FİLMİN KONUSU

 

Filmin konusu, adil ve sevilen bir kabadayının yaşam hikayesini anlatıyor. Ana karakter, cesareti, merhameti ve adalet duygusuyla küçük yaşlardan itibaren dikkat çeken biridir. Köydeki haylazlıklarından bıkan ailesi, onu İstanbul'da kahvecilik yapmaya gitmesi için Seyfi'nin yanına gönderir. İşte bu noktada, ana karakterin kabadayılar dünyasına adım attığı ve zirveye tırmandığı bir hikaye başlar.

 

Filmin gerçek hayattan esinlenip esinlenmediği sorusu gündeme gelmişse de Ufuk Bayraktar, karakteri yaratırken babasından ilham aldığını ve filmde anlatılan hikayenin tamamen kurgusal olduğunu açıklamıştır.

 

DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ  OYUNCU KADROSU

 

"Dayı: Bir Adamın Hikayesi" filminin oyuncu kadrosunda Ufuk Bayraktar, Gizem Karaca, Ahmet Varlı, Turgut Tunçalp, Beste Bereket, Ümit Çırak, Rıza Akın ve Murat Akkoyunlu gibi başarılı isimler yer almaktadır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —