Tarih: 21.07.2023 09:45

DKBB’den BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve birlik encümen üyesi belediye başkanlarını makamında ağırladı.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği encümen toplantısı için Artvin'e gelen birlik encümen üyesi belediye başkanları, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin'i ziyaret etti. Ziyaret kapsamında bir süre boyunca belediyecilik ve Artvin üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirildi.

Başkan Elçin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlere şehrin simgesi olan Boğa biblosu hediye etti, bu anlamlı hediye karşısında konuklar teşekkürlerini iletti.

Ziyarette, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, D.K.B.B. Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy ve D.K.B.B. Mali Hizmetler Müdürü Yusuf Gedikli de hazır bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —