Tarih: 07.06.2024 14:50

Doğu Anadolu'nun İlçelerinde Tarım ve Üretim Seferberliği Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum'un köklü ilçelerinde tarım ve üretim atağı başladı. Bugün Köprüköy, Horasan, Pasinler, Karaçoban, Hınıs, Yakutiye, Aşkale, Çat, Narman ve Tortum ilçelerinde Tarım ve Orman Müdürlükleri harekete geçerek önemli bir üretim faaliyetine imza attı.

Aziziye Kaymakamlığı öncülüğünde, Yavuz Selim Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileri ile Aziziye Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi iş birliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında, domates, salata, biber, kornişon salata, brokoli ve karnabahar fideleri çiftçi eliyle toprakla buluşturuldu.

Üretilen fideler, Horasan, Pasinler, Köprüköy, Karaçoban, Hınıs, Narman, Çat, Aşkale, Tortum, Yakutiye ve Aziziye ilçelerinde uygun fiyatlarla çiftçilere ulaştırıldı. Bu adım, bölgedeki tarımsal üretimin ve çiftçilerin desteklenmesi amacıyla büyük önem taşıyor.

Aziziye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, projenin sadece bir başlangıç olduğunu belirterek, tarımsal üretimin artırılması ve çiftçilere destek olunması konusundaki çalışmaların süreceğini ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —