Tarih: 21.10.2023 08:33

Dolunay Katilleri Film Konusu ve Oyuncuları

Facebook Twitter Linked-in

Dolunay Katilleri Film Konusu ve Oyuncuları! Dolunay Katilleri filmi, 20 Ekim 2023 günü film severlerin beğenisine sunulmuş olan dram, gerilim ve tarih temalı bir sinema filmidir. Filmin başrollerinde Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone ve Robert De Niro yer alıyor. Filmin orijinal adı da “Killers of the Flower Moon” dir.

Fazla zaman kaybetmeden Dolunay Katilleri filmi hakkında bilgileri verelim. İşte Dolunay Katilleri film konusu, oyuncu kadrosu ve diğer tüm detayları.


Orijinal İsmi: Killers of the Flower Moon
Türkçe İsmi: Dolunay Katilleri
IMDb Puanı: 8,4 / 10
Yapım yılı: 2023
ilk vizyon tarihi: 20 Ekim 2023
Yaş Sınırı: Yaş Sınırı Yok
Yönetmeni: Martin Scorsese
Senarist: Eric Roth, Martin Scorsese
Yapımcı: Dan Friedkin, Bradley Thomas, Martin Scorsese, Daniel Lupi
Yapım Şirketi: Apple Studios, Imperative Entertainment, Sikelia Productions, Appian Way Productions
Başrol Oyuncuları: Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone, Robert De Niro
Türü: Dram, Gerilim, Tarih
Yapım Ülkesi: ABD

Dolunay Katilleri Film Konusu

Dolunay Katilleri filmi, Osage cinayetleri ve FBI’ın tarih sahnesine çıkışını konu alıyor. 1920’lerde, Oklahoma’daki Osage Kızılderili birliğinin üyeleri, topraklarının altında yatan petrol kaynaklarını keşfettiklerinde bir dönüm noktasına ulaşırlar. Artık refah içinde yaşayan bu üyeler, lüks araçlara binmeye, gösterişli konaklar inşa etmeye ve çocuklarını Avrupa’ya okumaya göndermeye başlarlar. Ancak bu zenginlik, birçok karanlık cinayeti de beraberinde getirir. Her geçen gün artan bu cinayetlerin ardındaki sırları aydınlatmaya çalışanlar, genellikle ölümle sonuçlanır.

Ölüm vakalarının sayısı yirmi dörtü aştığında, FBI bu karmaşık soruşturmaya dahil edilir. FBI’ın kuruluş aşamasında olan bu ajansa atanmış olan bir dedektif, gizemli cinayetlerin izini sürmek üzere şehre gelir. Kendisine yardımcı olacak ekibi seçerken Amerikalı Kızılderili kökenli ajanlar da dahil eder. Ekip, bölgeye sızdığında, soruşturmayı derinleştirdikçe, yaşanan dehşetin ardında korkunç bir sır olduğunu keşfeder.

Dolunay Katilleri filminin yönetmen koltuğunda Martin Scorsese oturuyor. Senaryosunu ise Eric Roth ve Martin Scorsese kaleme aldı. Filmin başrollerinde Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone ve Robert De Niro yer alıyor. Filmin yapımcılığını Dan Friedkin, Bradley Thomas, Martin Scorsese ve Daniel Lupi yapıyor. Filmde oynayan bütün oyunculara alt kısımdan ulaşabilirsiniz. Dolunay Katilleri filminin fragmanlarını da hemen onun altından izleyebilirsiniz.

 

Dolunay Katilleri Filmi Ne Zaman Vizyona Girdi?

Dolunay Katilleri filmi, 20 Ekim 2023 günü seyirci ile buluştu.

Oyuncu Kadrosu

Dolunay Katilleri filminin oyuncuları şu şekildedir;




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —