meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Döviz Kurlarında Tansiyon Yükseliyor: Euro Yine Rekor Kırdı

Türkiye'de son zamanlarda piyasalarda yaşanan dalgalanmalar devam ediyor. Dolar ve euro, art arda kırdıkları rekorlarla yatırımcıları şaşırtmaya devam ediyor.

Döviz Kurlarında Tansiyon Yükseliyor: Euro Yine Rekor Kırdı

Bugünün başlangıcında dolar/TL 28,53 seviyesinde işlem görerek yükselişini sürdürdü. Türk Lirası, son üç yılda hızla değer kaybederken, dolar da yükselişini sürdürüyor. Haftalardır devam eden İsrail-Filistin savaşı da piyasalarda belirsizliği artırarak döviz kurlarının rekor kırmasına neden oluyor.

Euro/TL ise bu sabah 30,63 seviyesine kadar çıkarak rekor tazeledi. Son günlerde art arda kırdığı rekorlarla dikkat çeken euro, Türk ekonomisindeki gelişmelerle birlikte yatırımcıların odak noktasında.

Analistlere göre, küresel ve yerel faktörlerin etkisiyle döviz kurlarında yaşanan bu yükseliş eğilimi devam edebilir. Piyasalardaki belirsizlikler, yatırımcıları tedirgin ederek döviz talebini artırıyor.

Dolar/TL bugün 28,5348 seviyesinden işlem görürken, euro/TL ise 30,6330 seviyesine çıkarak rekor tazeledi. Piyasaların önümüzdeki günlerde nasıl bir seyir izleyeceği ise merakla bekleniyor.


1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi