Tarih: 03.11.2023 22:09

Dünya Boks Şampiyonu Elifnur Turan, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan'ı Makamında Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Şimdi unvanını korumak için hazırlıklarına devam eden Turhan, 28 Kasım'da İngiliz rakibi Kristy Bill ile (WBC) uluslararası şampiyonluk unvan kemerini korumak için çıkacak.

Bu önemli maç öncesi Elif Nur Turhan, Antrenörü Amur Ulusal ve babası Arif Turhan ile birlikte Bayburt Valisi Mustafa Eldivan'ı makamında ziyaret etti. Vali Eldivan, sporcunun hazırlıklarını yakından takip ettiğini ve şehirde sporun önemli bir yer kapladığını vurguladı. Şehirdeki güzide spor kulüpleri ve şampiyon sporcularla etkileşim halinde olduklarını belirten Vali Eldivan, moral ve motivasyon desteğinin yanı sıra tesis ve altyapı iş birliğine de önem verdiklerini ifade etti.

Vali Eldivan, Elif Nur Turhan ve teknik ekibiyle süreç hakkında bir değerlendirme yaparken, ihtiyaç ve gelişim alanlarında destek vermeye hazır olduklarını açıkladı. Ayrıca, kemer koruma maçı öncesinde Turhan'a başarı dileklerini ileten Vali Eldivan, şampiyonluğa inançlarını, şehirdeki maddi ve manevi desteklerin bir göstergesi olarak dile getirdi.

Bayburt'un gururu Elif Nur Turhan, hem spor kariyeri hem de Bayburt'un spor alanındaki gelişimi için büyük bir umut kaynağı olmaya devam ediyor. Şehrin destekleriyle büyük başarılar elde etmesi beklenen Turhan, 28 Kasım'da yapılacak kemer koruma maçında Türkiye'nin gururunu taşıyacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —