Tarih: 24.08.2023 11:34

Dünya Turuna Çıkan 4 Bisikletçi Hopa'da Mola Verdi

Facebook Twitter Linked-in

Erik, Esben, Teller ve Casper isimli bisiklet tutkunu arkadaşlar, Danimarka'dan yola çıkarak Singapur'u hedefledikleri bu unutulmaz serüvenlerinde kilometrelerce yol kat ettiler. Uzun ve heyecan dolu bir yolculuğun ardından, Türkiye'nin Artvin iline bağlı Hopa ilçesine mola vererek soluklandılar.

Dünya turuna çıkan Danimarkalı bisikletçiler, ülkelerinden başlayarak rotalarında birçok ülke gördüler ve en sonunda Karadeniz sahil yolunu takip ederek Hopa'ya ulaştılar. İlçede mola veren bisikletliler, yerel çocuklarla keyifli anlar yaşadılar ve birlikte top oynayarak vakit geçirdiler. Erik, Esben, Teller ve Casper, Singapur'a ulaşma hedefleri doğrultusunda yola devam etmek üzere tekrar pedal çevirmeye hazırlandılar.

Danimarka'da yaşayan bu dört arkadaş adına konuşan Casper, yaptığı açıklamada, "İstanbul üzerinden Karadeniz sahil yolunu takip ederek Artvin'in Hopa ilçesine geldik. Burada çocuklarla oynayarak eğlenceli anlar geçirdik. Hedefimiz ise hala Singapur'a ulaşmak" şeklinde konuştu.

Dünya turu yapan bisikletçiler, bu anlamlı yolculukları ile hem kendi sınırlarını zorlarken hem de farklı kültürleri, manzaraları ve deneyimleri yakından tanıma fırsatı buluyorlar. Singapur'a ulaşma yolunda başarılar diliyoruz ve bu unutulmaz maceralarının devamını merakla bekliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —