Tarih: 30.05.2024 13:26

Dünyanın en önemli spor organizasyonlarından L'Étape by TOUR DE FRANCE Türkiye’de!

Facebook Twitter Linked-in

Bisiklet sporunun en prestijli yarışlarından ve yüksek izleyici kitlesiyle Olimpiyatlardan ve Dünya Kupasından sonra en çok izlenen organizasyon olan Tour de France, amatör sporculara yönelik düzenlenen özel konsepti L'Étape Türkiye by Tour de France organizasyonu ile 19-20 Ekim 2024 tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek. Ülkemizde ilk defa düzenlenecek olan bu büyük organizasyona, en az 30 ülkeden 3 binden fazla sporcunun katılması bekleniyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği ve Türkiye Bisiklet Federasyonu katkıları ile gerçekleşecek bu büyük etkinliğin, tüm Dünya’da yaklaşık 150 milyar dolarlık küresel spor turizmi bütçesi olduğu düşünüldüğünde Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlaması açısından büyük önem taşıyor.

Spor tarihimiz açısından önemli bir kilometre taşı sayılacak bu organizasyonu, resmi ve global destekçilerinin temsiliyetleri ile 4 Haziran 2024 Salı günü Sepetçiler Kasrı’nda sizler aracılığıyla kamuoyuna duyuracağız. Tarihi ajandanıza kaydetmenizi rica ederiz.

L’Étape Türkiye by Tour de France” için düzenlenecek olan basın toplantısında buluşmak üzere… Sevgi ve saygılarımızla,

  Program

  4 Haziran 2024 - Sepetçiler Kasrı

  10.00 - 11.00 : Kokteyl

  11.00 - 12.00 : Basın lansmanı konuşmalar.

   12.00 - 13.00 : Röportajlar ve fotoğraf çekimleri


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —