meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Dursun Özbek:Alkışlar Kadıköy'den duyulsun

Sevgili Okan hocamıza, teknik ekibine, bu güzel günleri bize yaşattığı için futbolcularımıza kuvvetli bir alkış istiyorum, Kadıköy'den duyulsun.” dedi.

SPOR 15.10.2023 11:59:00 0
Dursun Özbek:Alkışlar Kadıköy

Sarı-Kırmızılılar'da dün Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray karşısında koalisyon kurulduğunu vurgulayan Özbek, ezeli rakiplerine Şampiyonlar Ligi göndermesi yaptı. Başkan özetle şu ifadeleri kullandı: "Geçen seneyi şampiyon tamamlayan futbol takımımız göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Bu sene her zaman olduğumuz yerde Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. İyi bir başlangıç yaptık. Bunun devamının geleceğine inanıyorum. İstanbul'un karşı yakasından duyulabilecek bir şekilde.

BİZİ SAHA DIŞINA ÇEKMEK İSTİYORLAR

Sevgili Okan hocamıza, teknik ekibine, bu güzel günleri bize yaşattığı için futbolcularımıza kuvvetli bir alkış istiyorum, Kadıköy'den duyulsun. Tüm projelerimizi gerçekleştirip, kulübümüzü başarıya ulaştırmayı, Türk sporunun marka değerini yukarıya taşımaya çalışırken, etrafımızda olan biteni görmediğimizi kimse zannetmesin. Galatasaray'ın yükselen başarısı birilerini çok rahatsız etmiş vaziyette. Kurdukları kirli koalisyonla Galatasaray'ın bu başarısını engellemeye çalışıyorlar. Bunu başarmak için Türk futboluna zarar vermekten de çekinmiyorlar. Sürekli bizi sahanın dışına çekmek için yoğun çabaları var

TÜRK OLMAYAN TAKIMLARI YENECEĞİZ

Biz bunlarla savaşırız, kimse merak etmesin. Bizim hayallerimizin ucu, bucağı olmaz. Kurucumuz Ali Sami Yen ve arkadaşlarının koyduğu hedefe doğru ilerleyeceğiz ve Türk olmayan takımları birer birer yeneceğiz." Büyükçekmece arazisi, Kalamış tesisleri, G.Saray Adası, spor salonu projesi, amatördeki son durum ve Bankalar Birliği anlaşması konularında üyeleri bilgilendiren Özbek, 'Bakanımız Mehmet Şimşek, 'Helal olsun. En iyi durumdaki takım Galatasaray' dedi" şeklinde konuştu.

BAŞKAN'DAN İBRA TEBRİĞİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i, yönetiminin mali ve idari yönden ibra edilmesi dolayısıyla tebrik etti.

FLORYA PROJESİ BAŞLAYACAK

Kemerburgaz'daki çalışmaların sürdüğünü belirten Özbek, "Kemerburgaz futbolun yeni beşiği. Oradaki yerleşkemiz yaklaşık 15 bin metrekare. Florya'daki yerleşkemiz 4 bin 500 metrekare. Burayı geçtikten sonra Florya projesi başlayacak. Kemerburgaz projesinde 6 tane futbol sahamız olacak" dedi.

TEMİNAT OLARAK İMZA VERDİK

Florya'daki araziyi alma sürecini anlatan Başkan Dursun Özbek: "Bankaya şöyle taahhütte bulunduk; 18 aylık süre zarfında Mecidiyeköy'deki rezidansların satışlarıyla öderiz dedik. Benim ve Erden kardeşimin teminat olarak imzalarını istediler. Zerre düşünmedik, ikimizde bu imzayı verdik."

RİVA'DAN 170 MİLYON DOLAR

Özbek, Riva projesinden şu ana kadar 170 milyon dolar sağladığını ve 2-2.5 milyar TL bir getirisi daha olacağını söyledi. Mecidiyeköy projesinden ise 1.5 milyar TL olarak beklenen hasılatın 2 milyar TL'ye yükseldiğini açıkladı.

25 YILINI DİZAYN EDECEK

Florya projesi hakkında Özbek: “Florya arazi toplam 62 dönüm. 20 dönüm Galatasaray tapulu malıydı. 40 dönümü Emlak Konut'tan aldık. Niye aldık? 60 dönüm üzerinde projesi hazır. Galatasaray önümüzdeki 25 yılını dizayn edecek bir proje. Bu arsanın getirisiyle bir fon oluşturmak istiyoruz.”


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.3° / 21.9°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin