Tarih: 29.05.2024 14:53

Düzlük Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneğinden Başkan Koçal’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Vakfıkebir Belediyesi, Düzlük Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından anlamlı bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Düzlük Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Yakup Esmer, Düzlük Mahallesi Muhtarı Alaattin Karanis ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyaret sırasında dernek başkanı Yakup Esmer, mahallelerinin sorunları ve ihtiyaçları hakkında Başkan Koçal'a bilgi verdi. Başkan Koçal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Düzlük Mahallesi’nin sorunlarını yakından takip edeceğini ve mahalle sakinlerine destek olmak için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Düzlük Mahallesi Muhtarı Alaattin Karanis de mahalle adına Başkan Koçal’a yeni görevinde başarılar diledi ve belediyenin mahalleye yapacağı hizmetler konusunda iş birliğine hazır olduklarını belirtti.

Başkan Koçal, ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileterek, Düzlük Mahallesi’nin sosyal yardımlaşma ve dayanışma ruhunun kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Bu tür ziyaretlerin mahallelerin sorunlarını daha iyi anlamak ve çözümler üretmek için önemli olduğunu vurguladı.

Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi. Düzlük Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleri, Başkan Koçal’a görevinde başarılar dileyerek belediyeden ayrıldılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —