meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Ece Ronay’ın ikinci güzellik merkezi de kurşunlandı

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın Kocaeli'deki güzellik merkezinden kurşunlanmasının ardından dün gece de Bağdat Caddesi’ndeki şubesi kurşunlandı. Edinilen bilgilere göre, gece 03-04 sıralarında yaşanan olayda işyerine çok sayıda

GÜNCEL 4.12.2023 14:47:00 0
Ece Ronay’ın ikinci güzellik merkezi de kurşunlandı

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın Kocaeli'deki güzellik merkezinden kurşunlanmasının ardından dün gece de Bağdat Caddesi’ndeki şubesi kurşunlandı. Edinilen bilgilere göre, gece 03-04 sıralarında yaşanan olayda işyerine çok sayıda kurşun isabet etti.

Eski eşi Mehmet Bilir ile aralarında husumet olduğu söylenen sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın sahip olduğu iş yerleri 2 gün üst üste kurşunlandı. Önceki gece Ronay’ın Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan iş yeri uzun namlulu silahlarla taranmıştı.

İKİNCİ ŞUBESİ DE KURŞUNLANDI

halktv.com.tr'de yer alan habere göre, benzer bir olayın dün gece de yaşandığı anlaşıldı. Ronay’ın geçen eylül ayında açtığı Bağdat Caddesi'ndeki güzellik merkezi de kurşunlandı. İşyerine, gece 03-04 sıraları kurşunlandı.

ESKİ EŞİNİN İŞYERİ DE KURŞUNLANMIŞTI

Ece Ronay’ın Kocaeli'deki güzellik merkezine yönelik silahlı saldırının, eski eşi Mehmet Bilir’in inşaat şirketinin kurşunlanmasından sonra gelmesi dikkat çekmişti. Edinilen bilgilere göre Ece Ronay’ın iş yerine yönelik saldırıda uzun namlulu silah kullanıldı. İş yerine toplam 19 mermi isabet etti.

 

İLK SALDIRI SONRASI RONAY'DAN AÇIKLAMA

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay, sosyal medya paylaşımında iş yerinin ilk kurşunlanması sonrası açıklama yapmıştı.

Ronay, "İş yerimize henüz kimliği tespit edilemeyen kişilerce saldırı düzenlendiği haberi doğrudur. Bir süredir gündemi meşgul eden ve tarafı olmadığım kaoslara bazı sosyal medya hesapları tarafından yaratılan algılarla çekilmeye çalışılıyorum. Mehmet Bilir’in benimle uğraşmak için sürekli ve sürekli katıldığı yayınların ucu sonunda tahmin ettiğim gibi bana dokundu. Benim 2 tane şubem var, gündemdeki hiç kimse ile denk değilim, bu olayları gerçekleştirenleri tanımıyorum.

 

Mehmet’e yapılan saldırılardan haberim ve alakam olmadığını defalarca söyledim. Gecen günlerde eski eşimin yayınlara bağlanıp beni tahrik etmesi sonucunda tamamen kendimi savunma amaçlı yaptığım bir paylaşımda eski eşimin şu an hepimizin üzerinde olan denetimlerden mallarını kaçırdığını, araçlarının A. Motors isimli galeride bulunduğunu söyledim. Ama bu, asla hedef göstermek amaçlı değil. Eski eşimin hakkımdaki asılsız iddialarına karşı bir savunma yapmak amaçlı söyledim. Benim paylaşımım hedef göstermiş gibi yapılan haberleri ise üzüntü ile okuyorum" demişti

 

Ronay ardından şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hiç kimsenin böyle bir durumla karşı karşıya kalmasını istemem, düşmanımın bile olsa, ekmek teknesine bu denli çirkin bir saldırı ile leke getirilsin istemem. Çünkü benim de iş yerlerim var. Kişiler kendi sosyal medya hesaplarından eski eşime ve arkadaşlarına şahsi problemlerinden ötürü meydan okuyor, ancak çıkan haberlerde Ece Ronay’ın eski diyerek orada bile bana karşı bir algı çalışması başlatılmış durumda. Yine, günler önce yaptığım paylaşımda, eski eşimin başını belaya soktuğunu hissediyorum. Can güvenliğim olmadığı için Diyarbakır’a yerleşmek istiyorum dediğim için bile ‘Ele kaçıyor’ diye haber kanallarında konuşuldu."

'AZMETTİRENLER VE FAİLLERİN YAKALANMASI İÇİN ÇABA GÖSTERECEĞİM'

Ronay, bu olaylara karışanların yakalanmasını istediğini belirterek, "Diğer fenomenlerin kimlere bulaştığı, ne işler yaptığı beni hiç ilgilendirmiyor. Çünkü maddi durumumdan da şube sayımdan da göründüğü üzere hiçbir şekilde ben bu işlere bulaşmadım. Kimseyi zan altında bırakmak istemesem de bu eylemin kimlere hizmet ettiği aşikar. Bu olaya azmettirenler de dahil olmak üzere tüm faillerinin yakalanması için elimden gelen tüm gayreti göstereceğime kimsenin şüphesi olmasın” diye konuşmuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.5° / 19.5°

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim