Edirne Keşan'da çukur tehlike saçıyor
Edirne'nin Keşan ilçesinde Aşağı Zaferiye Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan çukur 15 gündür kapatılmayı bekliyor.
Erdoğan DEMİR- Keşan POSTASI (EDİRNE İGFA)
Edirne'nin Keşan ilçesinde Anafartalar İlkokulu’na yakın bölgedeki çukur tüm girişimlere rağmen tehlike saçmaya devam ediyor. Tahtalar ve dubalarla çukurun olduğu bölgede alınan önlemin de yetersiz olduğu görüldü.
Yoğun yaya trafiği olan çukurun yanında aynı zamanda marketin de bulunması yaya trafiğini daha da artırıyor. Aşağı Zaferiye Muhtarı Fahrettin Özcan’ın yetkililer görüştüğünü ancak 15 gündür çukurun derme çatma önlemlerle kapatıldığını belirtti. Birinin başına bir şey gelmeden sorunun bir an önce çözülmesini istediğini belirten Muhtar Özcan, yetkilileri daha duyarlı olmaya davet etti.
Rizespor'un İlk Profesyonel Sözleşme İmzaladığı Futbolcu İbrahim Ayvaz

Huzurevi Sakinlerine Bayram Ziyareti: Kadınla Başlar Derneği Moral Verdi
Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş’ten Ramazan Bayramı Mesajı
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Trabzon Vakfıkebir’de Planlı Su Kesintisi
Bakan Çiftçi ve Bakan Tekin’den MHP Erzurum İl Başkanlığı’na Ziyaret
Başkan Sekmen’den Ramazan Bayramı Mesajı
Bakan Tekin ve Çiftçi Erzurum’da Bayram Namazını Kıldı
Oğuz Murat Aci’nin Babası Özer Aci: “Bu Beşinci Bayram, Elimizi Öpecek Bir Evlat Kalmadı”
Yaşar Üniversitesi’nden Hukuka Yapay Zeka Desteği: Davalar Saniyeler İçinde Analiz Edilecek
Cuma
11.3 ° / 6.4 °
Cumartesi
12.1 ° / 5.9 °
Pazar
12.1 ° / 6.3 °


