Tarih: 16.09.2023 14:06

EFT İptal Etme Garanti

Facebook Twitter Linked-in

EFT iptal etme Garanti Bankası için nasıl yapılır sorusuna cevap aranıyor. Garanti bankasını kullanarak yaptığınız EFT işlemlerinizi eğer mesai saatleri dışında yaptıysanız iptal edebilirsiniz. Yani henüz gönderdiğiniz para karşı hesaba geçmediyse EFT işleminizi kolayca iptal etmeniz mümkün olacaktır. EFT iptal işlemini yapmak için birden fazla yöntem bulunuyor. Bunları sıralamak gerekirse de;

Müşteri Hizmetleri EFT İptali:

Garanti BBVA İnternet Bankacılığı:

Garanti BBVA Mobil Uygulama:

Garanti BBVA Şubeleri:

Doğrudan en yakın Garanti BBVA şubesine giderek de kolayca yanlış EFT işlemlerinizi banka çalışanlarının yardımıyla iptal edebilirsiniz.

Garanti FAST İptal Etme

Özel ve kamu bankalarının tamamı para transferlerinin daha hızlı olması adına FAST sistemine geçiş sağladı. Fast sistemi mesai saati ve tutar fark etmeksizin herhangi bir hesaptan herhangi bir hesaba sadece saniyeler içerisinde para transferi yapmanıza olanak sağlar. Bu noktada işlem genelde sadece 2-3 saniye kadar sürmektedir.

Garanti FAST iptal etme durumu ise sadece 25 saniye boyunca işlem yapılmamışsa mümkündür. Eğer Garanti bankasından farklı bir hesaba FAST ile para gönderdiyseniz ve işlem 25 saniye boyunca onaylanmamışsa otomatik olarak iptal edilir. Bunun dışında FAST işlemlerinde herhangi bir iptal işlemi yapabilmeniz söz konusu değildir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —