Tarih: 04.02.2023 16:13

Elvin Levinler Kimdir? Ünlü Oyuncu Elvin Levinler Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Facebook Twitter Linked-in

Adı: Elvin Levinler
Doğum Tarihi: 24 Nisan 1988
Doğum Yeri: İstanbul
Boyu: 1.67 m.
Kilosu:  52 kilo
Burcu: Boğa
Göz Rengi: Mavi
Saç Rengi: Kahverengi
Annesi: Fatma Levinler
Eşi: Bülent Hacıömeroğlu
Kardeşleri: Efe Levinler

Ailesi: Annesi babası mühendis, bir abisi var. Ailesinin çikolata fabrikası var, babası makine üretimi yapıyor annesi gıda kısmını üretiyor. Abisi ise   satış-pazarlama kısmıyla ilgileniyor. 2016 yılında mimar Bülent Hacıömeroğlu ile Bodrum’da evlendi. “Annem de babam da ODTÜ mezunu sayısal bilgileri kuvvetlidir. Aslında ilk başlarda matematiği sevmezdim. Abimle de aramızda 11 ay var, az yaş farkı olduğu için bebeklikten beri abimin yaptıklarını yapmak istermişim. Matematiği abim ile annem sevdirdi bana diyebilirim. Abimin ismi Efe, benim de ismim Ece olacakmış aslında. Ama annemin hamileliği sırasında babamın akrabalarından Elvin Teyze annemin hep yanında olmuş. Elvin, gökkuşağının 7 rengi demek, soyadımız Levinler de bütün renkler demek. Hem böyle bir uyum yakalamışlar hem de Elvin Teyze’yi çok sevmişler ve onun adını vermişler. Ailem bu zamana kadar aldığım bütün kararlara saygı duydu. Zaten her zaman tüm kararlarımı ailece oturup konuşuruz, tartışırız. Birbirimize çok düşkünüz, hiçbir zaman onlardan ayrı yaşamayı düşünmedim. Oyunculuk onlar için çok yeni bir şeydi ama hep yanımda oldular. Dizi, reklam hiç bilmediğimiz bir sektördü ama denedik. Ailemle karar verdik. ‘Menajerim ailem’ diyebilirim.

Eğitim hayatı: Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra burslu olarak Koç Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü bitirdi. Özlem Güzel Dans ve Müzik Okulu’nda bale eğitimi de aldı, eğitimini 2011’de Millî Eğitim Bakanlığı ve Royal Akademisi’nden bale öğretmenliği diploması alarak tamamladı.

Oyuncu olmaya nasıl karar verdi? Ailesinde hiç ünlü yok, bu konuda bir yol göstereni olmadı. Öncelikle kendi başvurusuyla reklamlar için seçmelere gitti. “Babam istemedi başlarda ama deneyelim dedik. Sonra reklamlarda oynamaya başladım ve ailece hepimiz sevdik. Bu arada hiçbir ajansa bağlı değilim. Üniversitede Hatırla Sevgili dizisinde Beren Saat’in kızını oynayacaktım ama okulum ön plandaydı o zamanlar ve sonra vazgeçtim. Üniversite boyunca reklamlarda oynadım sadece çünkü çok vaktimi almıyordu. ‘Kavak Yelleri’ ve ‘Küçük Sırlar’da bir süre ufak rollerle oynadım. Mezun oldum ve ‘Alemin Kıralı’ dizisinden teklif aldım. O dönemde medyada çalışmak istiyordum. Hem NTV muhabirliği hem de bu dizi aynı anda oldu. Dizi için kararsızdım ama şanslıydım ki hem sit-com’du hem de ekip çok iyiydi. Oya Başar’ın adını duyunca çok sevindim. NTV’deki yöneticilerimle bir denge kurduk. İki işi de severek yaptım.”

Oyunculuğa ilk adım: Televizyon macerasına, 2010 yılında ‘Küçük Sırlar’ dizisinde canlandırıdğı ‘Simay’ karakteriyle başladı.

Hangi proje ile parladı? ‘İnadına Aşk’ dizisinde canlandırdığı ‘Nehir’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Kişilik özellikleri: Ne istediğini biliyor. Titiz ve düzenli. “Ajandamda yapılacaklar listem vardır daima. Böyle yaşamak kendimi rahat hissettiriyor. Artık teknoloji de çok ilerledi ve hayatınızı kolaylaştırıyor. Hareketli ve konuşkan biriyimdir ama ortamın güldürücüsü değilimdir. İlk girdiğim ortamda gözlem yapmayı severim, ona göre konuşurum. Açıldıktan sonra çok konuşkanımdır.”

Kişisel gelişim: Üniversiteye Uluslararası İlişkiler ve İşletme çift ana dal yaparak başladı. Sonra değişim programı ile Avustralya’ya gitti. 6 ay orada kaldı. Bir yaz da Hindistan’a gitti ve orada iki ay  gönüllü olarak sokak çocukları için bir projeye katıldı. Türk Atlantik Gençlik Konseyi’nin Genel Sekreteri olarak Avrupa’da pek çok yerde Türkiye ve gençlik adına konuşmalar yaptı. “İşin aslı yardım etmek için kalkıp Hindistan’a gitmeye gerek yok ama o dönemde İngilizcemi geliştirmem açısından böyle bir şeyi tercih etmem daha mantıklıydı. Burada ne kadar İngilizce okursanız okuyun, o dilin konuşulduğu bir ülkeye gitmeden çok da geliştiremiyorsunuz. Bu yüzden yurt dışına gitmek istiyordum zaten ama dil okulunu tercih etmedim. Çocukları da çok sevdiğim için böyle bir şey yapmak istedim. Hindistan’da 2 ay kaldım ve hiç gelişmemiş bir yerine gitmiştik. Haritada göstermekte zorlanacağım kadar kırsal bir yere gittim. Birçok kola ayrılıyordu program; aids, kadın hakları, çocuk hakları gibi.  Ben sokak çocuklarını seçtim. Onlarla beraber boyama, çizim yapıyorduk, biraz İngilizcemizi geliştiriyorduk. Onlara bale yapmayı gösterdim. Aslında amacımız sadece onlara güzel vakit geçirtebilmekti. 2 ayın sonunda onların hayatını değiştirebildik mi? Hayır, aslında onlar benim hayatımı daha çok değiştirdi.”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —