Tarih: 25.09.2024 13:39

Ender Balkır Erzurum'a Geliyor

Facebook Twitter Linked-in

Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Ender Balkır, 6 Aralık’ta Erzurum’da hayranlarıyla buluşacak. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, saat 19.00’da başlayacak. Balkır, etkinlikte unutulmaz türkülerini Erzurumlular için seslendirecek.

Balkır’ın merakla beklenen konserinin biletleri, bubilet.com üzerinden satışa sunulmuş durumda. 1. kategori biletler 650 TL, 2. kategori biletler 600 TL ve 3. kategori biletler ise 550 TL'den satışa çıkıyor.

Ender Balkır Kimdir?

10 Şubat 1977'de Muş'un Malazgirt ilçesinde doğan Ender Balkır, ilk, orta ve lise eğitimini Mersin’de tamamladı. Liseyi bitirdikten sonra konservatuar eğitimi almak istese de ailesinin desteğini alamayınca 19 Mayıs Üniversitesi Matematik bölümünü tercih etti ve 1994 yılında üniversiteye başladı.

Samsun’da müzikal faaliyetlerine devam eden Balkır, 2000 yılında mezun olduktan sonra ailesinin yanına Mersin’e döndü. 2001-2004 yılları arasında İstanbul’da öğretmenlik yaptı. Ancak müzikle olan bağını koparmayan Balkır, 2004 yılında devlet memurluğundan istifa ederek tamamen müziğe yöneldi.

Balkır, Murat Tambay ile birlikte 2007 yılında ilk albümünü çıkardı. Son yıllarda çıkardığı albümlerle ve dizi müzikleriyle dikkat çeken sanatçı, "Ustura Kemal," "Düriye'nin Güğümleri," "Hanımın Çiftliği," "Dila Hanım" ve "Öyle Bir Geçer Zaman ki" gibi dizilere yaptığı müziklerle de başarılı projelere imza attı.

Erzurumlular, bu unutulmaz konser için sabırsızlanıyor!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —