meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Erkek Bebek Odası Nasıl Dekore Edilir?

Küçük bir çocuğun odasını dekore etmek son zamanların en tuhaf konularından biri. Özellikle renkler, temalar ve dekoratif öğeler gibi göze çarpan bazı detaylar ebeveynleri kararsız bırakabilir. Peki küçük bir çocuğun odası nasıl de

AKTUEL 28.02.2023 14:37:31 0
Erkek Bebek Odası Nasıl Dekore Edilir?

Her ebeveyn ve ebeveyn adayı için bebekler, en değerli hazinelerdir. Özellikle bebek beklerken yaşanan o tatlı telaş bebeğin cinsiyeti belli olduğunda daha da artmaktadır. Bebeğin anne karnından sonra dünyaya merhaba dediği andan itibaren onun mutlu, huzurlu ve güvende olmasını isteriz. Bunun içinse bebeğin her ihtiyacını ve rahatlığını göz önünde bulundurmalıyız. Bebek dünyaya gelmeden önce yapılacaklar listesinin en üst sırasında ise doğru bir bebek odası dekorasyonu oluşturmak var. Eğer yakın zamanda bir erkek bebek kucağınıza alacaksanız gelin birlikte en güzel erkek bebek odası dekorasyonu oluşturmanın yollarına göz atalım...

ERKEK BEBEK ODASI DEKORASYONU NASIL OLMALI?

Evlerde her odanın dekorasyonu ayrı bir önem taşımaktadır. Kişisel zevklerin ve ihtiyaçların göz önüne alındığı ev dekorasyonlarında özellikle en çok kararsızlık yaşanan alan bebek odalarıdır. Bebeğin kendisini güvende ve rahat hissedebileceği bir ortam şekillendirmek bebek odalarında öncelik olmalıdır. Bunun yanı sıra; hoş ve zarif bir şekilde döşenmiş bebek odaları heyecanınızı yansıtmak için oldukça önemlidir.

ERKEK BEBEK ODASINA UYGUN TEMALAR NELERDİR?

Dekorasyonda her şeyin birbiriyle bütüncül bir bakış açısı yakalaması gerektiğini unutmamalısınız. Bundan dolayı ilk olarak bebek odasında yer vereceğiniz temayı belirlemekle işe başlayın. Erkek bebek odalarında sıklıkla tercih edilen deniz, korsan, itfaiye ya da hayvan temalı dekorasyon stillerine şans verebilirsiniz.

Örneğin; denizcilik temasını uygulamayı düşürseniz; duvarlardan perdelere kadar bu temanın ayrıntılarına yer verebilirsiniz. Duvarlara ağlar ile dekoratif bir obje yaparak bebeğinizin oyuncaklarının toplanması için bir alan şekillendirebilir ve bunun estetik görünmesini sağlayabilirsiniz.

RENKLERİN GÜCÜNDEN FAYDALANIN!

Eğer bir temaya bağlı kalmadan daha yalın ve özel dokunuşların yer aldığı bebek odası dekorasyonu oluşturmayı düşünüyorsanız renklerin gücünden faydalanabilirsiniz. Doğru ve ölçülü bir şekilde seçilen renkler dekorasyonda görsel bir şölen oluşturmanıza yardımcı olur. 

Erkek bebek odası dekorasyonunda genellikle iç ısıtan sarılar, gökyüzünün özgür rengi mavi, doğanın anahtarı yeşil, kullanılabileceği gibi şeftali, beyaz ve toprak tonları da sıklıkla kullanılmaktadır. Ancak renk konusunda cinsiyete bağlı kalmayarak tamamen hayal gücünüzü gözler önüne serebilirsiniz. 

UFAK DOKUNUŞLAR YAPIN!

Bebek odalarının olmazsa olmazlarından biri de giysi dolabıdır. Ancak bebeğinize giysi dolabı dışında ayaklı küçük elbise askıları da alabilirsiniz. Dekoratif açıdan bebek odalarına yenilik getiren bu askılıklar, bebeğin günlük kıyafetlerini yerleştirmek için de oldukça idealdir.

Erkek bebek odalarının dekorasyonunda bebeğinizin ilgisini çekecek oyuncaklara da yer verebilirsiniz. Bebeklerin büyüme döneminde çevresindeki her obje onun için ilgi çekici olmaktadır. Bundan dolayı hayvan figürleri ya da ses çıkaran oyuncaklar bebeklerin hoşuna gitmektedir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

27.1° / 20°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin