meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Erkekler aldattığında ne yapar?

Hiç partnerinin seni aldatıp aldatmadığını merak ettin mi?

AKTUEL 5.08.2023 13:36:00 0
Erkekler aldattığında ne yapar?

Sana yanlış isimle hitap ediyorsa

Adamınızın sizi aldattığının bir başka önemli göstergesi de sizi istemeden yanlış isimle çağırmasıdır. Freudyen sürçme olarak da bilinen bu, bir kişinin bilinçsizce ne düşündüğünü yüksek sesle söylemesi durumudur. Ve partnerini aldatan bir erkek için, yeni gözbebeği olan kişinin adının bazen uygunsuz zamanlarda ağzından çıkması alışılmadık bir durum değildir.

Bu amaçla, araştırmalar, durumsal stres faktörlerinin Freudyen sürçmelere neden olabileceğini göstermiştir. Bu nedenle, adamınızın bilinçli zihni meşgul, dikkati dağılmış ve etrafınızdayken gergin olduğunda, bilinçaltı zihni gevşeyebilir. Ve bu olduğunda, bastırmaya çalıştığı kişinin adı muhtemelen öne ve merkeze çıkıyor.


Mahremiyetini istiyorsa

Bir erkeğin sizi aldattığının klasik bir işareti, aniden yeni bir mahremiyet ihtiyacı duymasıdır. Aramalarını diğer odada yanıtladığını, bilgisayardaki tarayıcı geçmişini ve metin mesajlarını ve Facebook mesajlarını sildiğini fark edebilirsiniz. Bunun nedeni, erkeklerin aldattığı zaman, mahremiyetlerini koruma becerilerinin masumiyet illüzyonunu sürdürmenin önemli bir parçası olmasıdır.

Çoğu durumda, aldatan erkekler gizli kullanıcı adları, e-posta adresleri, sosyal medya hesapları, gizli uygulamalar ve hatta ayrı telefon numaraları, banka hesapları ve tatillerle kendi özel dünyalarını yaratırlar.


Aslında, bir mobil ve çevrimiçi güvenlik yazılımı şirketi olan BullGuard tarafından 2012 yılında yapılan bir anket, erkeklerin yüzde 20'sinin partnerlerinin bilmediği gizli bir e-posta hesabına sahip olduğunu ortaya çıkardı ve bu e-posta hesabı genellikle eski sevgiliyle, flörtle ve/veya diğer gizli çevrimiçi tanıdıklarla yazışmak için kullanılır.

Ek olarak, erkeklerin yüzde 25'i e-posta ve sosyal medya hesaplarında eşinin herhangi bir erişimini engellemek için benzersiz ve karmaşık şifreler kullandığını itiraf ediyor. Bu nedenle, erkeğinizin mahremiyetini her zamankinden daha fazla istediğini fark ettiyseniz, sizi aldatıyor olabileceğini düşünün.


Aldatan arkadaşlarıyla vakit geçiriyorsa

Bir adamın arkadaşları, onun karakteri, öncelikleri, ilgi alanları ve eğlenceleri hakkında size net bir fikir verebilir. Ve erkeğinizin kiminle arkadaş olduğunu kontrol edemeseniz de, aldatan bir erkeğin tipik olarak aldatan diğer erkeklerle takıldığını not etmek ilginçtir. Aslında araştırmalar, aldatan erkeklerin yaklaşık yüzde 80'inin aldatan yakın bir arkadaşı olduğunu göstermiştir. Ne de olsa bu, bu adamların ortak noktası olan ve birbirleriyle açıkça tartışabilecekleri bir şey daha olmakla kalmıyor, aynı zamanda genel olarak kopya çekmeye ilişkin benzer bir bağı, anlayışı ve tutumu da paylaşıyorlar. Dahası, aldatan arkadaşlara sahip olmak, benzer durumlardan geçen başkalarıyla yakın olduğu için, erkeğinizin kendi sadakatsiz eylemlerini doğrulamasına, haklı çıkarmasına ve bunlarla başa çıkmasına da yardımcı olabilir.


Aldatmayı sık sık kınıyorsa

Birçok durumda, bir erkek sadakatsiz olduğunda, aldatma eylemini mümkün olduğunca kınamak ve kınamak için elinden geleni yapar. Psikolojide bu kavram reaksiyon oluşumu olarak bilinir. Kişinin konu hakkındaki gerçek düşünce ve duygularının tam tersi olan bir fikir, kavram veya inanca aşırı derecede takıntılı hale gelmesidir. Aldatan bir erkek söz konusu olduğunda, aldatmayı kınadığı konusunda o kadar açık sözlü olabilir ki bu aslında kendi kararsızlıkları için bir savunma mekanizması ve başa çıkma taktiğidir. Bu tepki oluşumu, kendi iç çatışmasıyla başa çıkmasına ve yönetmesine yardımcı olur ve hileye bu kadar açık ve güçlü bir şekilde karşı çıkarak, kendisinin yanı sıra başkalarını da gerçekten bir hile olmadığına ikna etmeye çalışır. Bu nedenle, erkeğinizin sürekli olarak size aldatmaya ne kadar hararetle karşı olduğunu söylemenin ve size göstermenin yollarını bulduğunu fark ettiyseniz, kendisinin de bir aldatıcı olması mümkündür.


Sana yalan söylüyorsa

Aldatan bir erkeğin en önemli özelliklerinden biri partnerine defalarca yalan söylemesidir. Ne de olsa, aldatan erkekler izlerini örtmek zorundadır ve bu, kiminle oldukları, nerede oldukları, neye para harcadıkları ve ayrıca kimi aradıkları, e-posta gönderdikleri ve mesaj attıkları hakkında yalan söylemek anlamına gelir.

Aslında, aldatan birçok erkek için hayatları büyük bir yalana dönüşür ve düşüncesizliklerini gizli tutmak için hikayeler, olaylar ve olaylar uydurmaya başlarlar. Ve çoğu durumda bu, gerçeği pratikte tanınmaz hale gelene kadar uydurmak ve tahrif etmek anlamına gelir. Bununla birlikte, gerçeği kurgudan deşifre etmenize yardımcı olabilecek, arayabileceğiniz bazı işaretler vardır ve bu, hem sözlü hem de sözlü olmayan ipuçlarına dikkat etmek anlamına gelir.

Örneğin, insanlar yalan söylerken, anlatmak istediklerinin dinleyici tarafından anlaşılması umuduyla, neredeyse bir senaryodan satırlar okuyormuş gibi, tipik olarak belirli kelimeleri tekrarlarlar. Ne de olsa, anında bir şeyler uydurmak karmaşık ve zor olabilir, bu nedenle yalan söyleyen insanlar, işleri basit tutmak için anahtar, can alıcı ifadelere bağlı kalma eğilimindedir.

Öte yandan, insanlar yalan söylediğinde bazen sağladıkları bilgi miktarını gereğinden fazla paylaşırlar ve gerekenden çok daha fazla ayrıntı ve ayrıntı verirler. Bunu daha dürüst, şeffaf ve inandırıcı görünmek için yapıyorlar ama gerçekte aşırıya kaçıyorlar. Ayrıca, insanların yalan söylerken genellikle ne söylediklerine ek olarak, bunu nasıl söylediklerine de dikkat etmek önemlidir. Spesifik olarak, insanlar yalan söylediğinde, konuşurken ağızlarına dokunma veya ağızlarını kapatma eğilimindedirler. Neredeyse bir şeyleri geride tuttuklarının sinyalini veriyor.

İnsanlar ayrıca dürüst olmadıklarında sallanmaya, kıpırdanmaya ve hatta gergin bir şekilde titremeye eğilimlidirler, bu nedenle endişeli ve doğal olmayan görünen herhangi bir hareket aramak zorunludur. Ayrıca insanların yalan söylediğinde, konuşurken sağa bakma eğiliminde olduklarına inanılır. Belki de haksız olduklarını bildikleri için.


O seni huzursuz ediyorsa

Aldatan erkekler söz konusu olduğunda, bu erkeklerin sonunda partnerlerinde yaratabilecekleri belirli bir tür rahatsız edici ve endişe verici duygu vardır. Ve bu adamlar aldattıklarını gizlemek için ellerinden gelen her şeyi yapabilirken, sözleri, eylemleri ve davranışları partnerlerinde bir belirsizlik, huzursuzluk ve şüphe duygusu uyandırabilir. Ve birçok durumda, kadınlar, somut kanıt veya sağlam kanıt olmasa bile, bir şeylerin yanlış olduğu gerçeğini anlayabilirler. Bu kavram "içten gelen his" olarak bilinir ve kişi midesinin derinliklerinde bir şeylerin doğru olmadığını sezgisel olarak hissettiğinde ortaya çıkar. Aldatılan kadınlar, sırf içgüdüleri nedeniyle genellikle uğursuz bir şeyler olduğunu hissedebilirler.

Aslında bir kadının doğuştan gelen başkalarını okuma yeteneği yüzünden. Bu nedenle, erkeğinizin sadakatsiz olduğunu içten içe hissediyorsanız, içgüdülerinize ve sezgilerinize güvenin ve gerçeği ortaya çıkarmak için elinizden gelen her şeyi yapın.


Görünüşüne daha çok önem veriyorsa

Sadakatsiz bir erkeğin en önemli göstergelerinden biri davranışlarındaki değişiklikler olduğu için, dış görünüşüne odaklanması söz konusu olduğunda bu durum daha da belirginleşir. Birdenbire görünüşüyle ​​çok mu ilgilendi? Şimdi tasarımcı kıyafetleri mi alıyor, pahalı kolonya mı sürüyor ve/veya geçmişte bu aklının ucundan bile geçmezken spor yapmaya büyük önem veriyor mu? Adamınız saçını boyamak, spreyle bronzlaşmak, dişlerini beyazlatmak ve hatta estetik ameliyat olmak gibi birdenbire görünüşüyle ​​aşırı derecede ilgilenmeye - hatta takıntılı olmaya - başladığında, sol alandan bu kişilik kayması, erkeğinizin olabileceğini gösterebilir.

Bu değişikliklerden bazıları ilk başta olumlu görünse de erkeğinizin görünüşüne yoğun bir şekilde odaklanması birdenbire olmuş gibi göründüğünde ve size neden olduğu konusunda bilgi vermediğinde bu, arkanızdan bir şeylerin döndüğü anlamına gelebilir. Ne de olsa kişisel önceliklerde ve davranışlarda önemli değişiklikler yapmaya gelince tipik olarak bu değişikliği ilk etapta motive eden bir ilham veya teşvik vardır. Ve erkeğinizin kişilik değişiminin ardındaki sebepleri açıklayamıyorsanız, bir şeylerin ters gittiğinden şüphelenmekte haksız değilsiniz.


Aşırı iltifat ediyorsa

Mantığa aykırı görünse de aldatan bir adamın başka bir işareti de sizi fazlasıyla övmesidir. Ve bu ekstra övgü, ilgi ve hayranlık kendinizi inanılmaz hissetmenize neden olsa da fazlası tehlike işareti olabilir. Neden şimdi size sürekli olarak iltifat yağdırmaya bu kadar meyilli? Yaptığınız her küçük şey için her zaman çok pohpohlayıcı ve minnettar mıydı?

Size olan övgüsü aşırı ve abartılı olduğunda, sizi aldattığını asla düşünmemeniz için sizi kokudan atmaya çalışıyor olabilir. Bu amaçla, bu aşırı iltifat aynı zamanda, kimsenin onun arkanızdan bir şey yaptığından şüphelenmemesi umuduyla, arkadaşlarınızın ve ailenizin önünde kullanabileceği bir taktiktir. Ek olarak, erkeğinizin birdenbire iltifat kusan bir makineye dönüştüğü bu tür kişilik değişimi söz konusu olduğunda, bu davranışın suçluluk duygusundan kaynaklanabileceğini akılda tutmak önemlidir.


Anahtar Kelimeler: Erkekler aldattığında yapar?

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

26.4° / 21.7°

DEVA PARTİSİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ RİZE İL BAŞKANI OLDU

CHP RİZE'DE YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday