Tarih: 21.11.2023 15:30

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Kar Temizleme Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in öncülüğünde yürütülen bu titiz çalışmalar, şehirdeki ulaşım ve günlük yaşamın aksamadan sürmesini hedefliyor.

Kar temizleme ekipleri, şehir genelindeki ana cadde ve sokaklarda kar birikintilerini temizlemek, yayaların ve araçların güvenli bir şekilde hareket etmelerini sağlamak adına etkili bir strateji izliyor. Bu kapsamlı çalışmalar, Erzurum halkının kış aylarında daha güvenli bir çevrede yaşamasına katkı sağlamayı amaçlıyor.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yaptığı açıklamada, "Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerimiz, soğuk kış günlerinde şehrimizin temizlik ve güvenlik standartlarını yüksek tutmak adına gece gündüz demeden çalışıyor. Amacımız, vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını sorunsuz bir şekilde sürdürebilmelerini sağlamak" dedi.

Şehir genelindeki kar temizleme çalışmalarının yanı sıra, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları olası olumsuz hava koşullarına karşı bilgilendirmek amacıyla sosyal medya ve diğer iletişim kanallarını aktif bir şekilde kullanıyor. Bu sayede, halkın günlük yaşamını etkileyebilecek herhangi bir durumda anında bilgilendirme yapılması hedefleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —