Tarih: 22.12.2023 14:50

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden İhtiyaç Sahiplerine Eşya Yardımı

Facebook Twitter Linked-in

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, gelir sahibi olmayan veya alt gelir grubuna sahip engelli, yetim, öksüz, maddi durumdan yoksun, hastalık sebebiyle çalışamayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giyim ve eşya yardımında bulunuluyor.

Eşya yardımları kapsamında, ailelere beyaz eşya, mobilya, ısıtıcı, elektrikli ev aletleri, mutfak gereçleri, çocuk gereçleri ve diğer ihtiyaç duyulan malzemeler veriliyor.

Yardımlardan yararlanmak isteyen vatandaşlar, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na başvuruda bulunabiliyor. Başvurular, belediyenin resmi internet sitesi üzerinden online olarak da yapılabiliyor.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yardımların, belediyenin en öncelikli hizmetlerinden biri olduğunu söyledi. Sekmen, "Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak için çalışıyoruz. Eşya yardımlarımız da bu kapsamda önemli bir yer tutuyor. Yardımlarımızdan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızı Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'mıza bekliyoruz" dedi.

Yardımlardan yararlanan vatandaşlar, yapılan yardımlardan dolayı belediyeye teşekkür etti.

Yardımlardan yararlanan bir vatandaş, "Yardımlardan dolayı belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Bu yardımlar, bizim için çok önemliydi. İhtiyaç duyduğumuz eşyaları alabildik. Bu sayede hayatımız daha da kolaylaştı" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —