Tarih: 23.10.2023 10:58

Erzurum Teknik Üniversitesi 8 Öğretim Üyesi Alımı İçin Başvurular Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Üniversite, alım yapılacak kadroları, başvuru şartlarını ve diğer detayları içeren bir duyuru ile başvuruların başladığını açıkladı.

Başvuru Şartları ve Kadrolar:

Profesör Kadroları: Profesör kadroları daimi statüdedir. Profesör kadrosuna müracaat eden adayların başvurularını çevrimiçi olarak tamamlamaları gerekmektedir. Ayrıca, adayların özgeçmişlerini, doçentlik belgesinin onaylı bir örneğini, 2 adet fotoğrafını, nüfus cüzdanının fotokopisini, bilimsel çalışmalarını ve yayınlarını, eğitim-öğretim faaliyetlerini ve yüksek lisans/doktora çalışmalarını içeren dosyayı sunmaları gerekmektedir.

Doktor Öğretim Üyesi Kadroları: Doktor öğretim üyesi kadrolarına başvuracak adaylar da başvurularını çevrimiçi olarak tamamlamalıdır. Başvuru dosyası, özgeçmiş, doktora belgesinin onaylı örneği, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanının fotokopisi, yabancı dil belgesi ve bilimsel yayınlarını içermelidir.

Son Başvuru Tarihi ve İnternet Üzerinden Başvuru:

Son başvuru tarihi, ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün olarak belirlenmiştir. Başvurular, Erzurum Teknik Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapılmaktadır.

Genel Açıklamalar:

  1. Adayların, genel ve özel şartları karşılamaları gerekmektedir.
  2. Mecburi hizmet yükümlülüğü olan adayların bu durumu belgelemeleri gerekmektedir.
  3. Profesör ve Doçent unvanına sahip öğretim üyeleri, Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuramazlar.
  4. Bir aday, birden fazla kadroya başvuramaz.

Başvuruların kabul edilmesi için Erzurum Teknik Üniversitesi tarafından oluşturulan "Bilimsel Dosya İnceleme Komisyonu" tarafından adayların koşulları incelenecek ve uygun adaylar belirlenecektir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —