Tarih: 25.05.2024 12:50

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Doğa ve Kültürün Buluşma Noktası Narman'ı Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin kesişim noktasında yer alan ve halk ozanları ile peri bacalarıyla ünlü Narman ilçesini ziyaret etti.

Vali Çiftçi'nin ziyaretine, Narman Belediye Başkan Vekili Çetin Akın, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Kıdemli Albay Serkan Akbaba, DSİ 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İl Tarım ve Orman Müdürü Alpaslan Kenger ile İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Osman Codur da katıldı.

Vali Çiftçi, ilk olarak Narman Kaymakamlığı'na ziyaret gerçekleştirdi ve burada Kaymakam Aziz Oğuz Alemdaroğlu, öğrenciler ve ilçe kurum yöneticileri tarafından karşılandı. İlçede yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Çiftçi, daha sonra Narman Belediyesi'ni ziyaret etti.

Belediye ziyaretinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı'nı da inceleyen Vali Çiftçi, cuma namazı çıkışında vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti.

Narman Peri Bacaları'nı da ziyaret eden Vali Çiftçi, Narman Belediyesi Yerel Ürünler Üretim Tesisi ile inşaatı devam eden Narman Şehitler Barajı'nda incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.

"Narman Peri Bacaları", Doğu Anadolu bölge jeolojisinin nadide bir hediyesi olarak yer aldığı bölgeyi bir açık hava müzesi haline getirmekte ve seyrine doyum olmayan bir eşsiz şekillenmeyi sunmaktadır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —