Tarih: 19.08.2024 13:32

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi Kültür Yolu Festivali Etkinliklerine Katıldı

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlenen sergileri ziyaret ederek etkinliklere katıldı. Vali Çiftçi, festival çerçevesinde Erzurum Müzesi, Olgunlaşma Enstitüsü ve Çifte Minareli Medrese’de açılan sergileri gezdi. Sergi ziyaretlerinin ardından Çifte Minareli Medrese önünde düzenlenen “FOTOMARATON” etkinliğinin tema seçimini yaptı ve açılış kurdelesini keserek etkinliği başlattı.

Etkinliğe Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, önceki dönem İçişleri Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, AK Parti Erzurum Milletvekili Av. Fatma Öncü, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Akarsu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mevlüt Doğan, Palandöken Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar, Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar ve çeşitli kurum müdürleri katıldı.

Vali Mustafa Çiftçi, festivallerin kültürel mirasın korunması ve tanıtılması açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, etkinliklerin başarılı bir şekilde sürdürülmesini temenni etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —