Tarih: 15.09.2023 10:37

Erzurum Valisi Oltu'da incelemelerde bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Vali Çiftçi, Oltu Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısına başkanlık etti. Daha sonra belediyeyi ziyaret ederek, filoya dahil edilen asfalt serme makinesi için belediye önünde gerçekleşen kurban kesiminde yapılan duaya "amin" dedi.

Belediye Başkanı Necmettin Taşcı, meclis salonunda, ilçede gerçekleşen yatırımlar hakkında Vali Çiftçi'ye bir brifing sundu.

Vali Çiftçi, ayakkabı fabrikası ile organize sanayi bölgesindeki çuval fabrikası ve süt ürünleri fabrikasında yönetici ve işçilerle buluştu.

Vali Çiftçi, organize sanayi bölgesindeki yatırımların ve istihdamın devam edeceğini belirtti.

Başkan Taşcı, ilçede yapımına başlanılan hayvan barınağı inşaatını da gezen Vali Çiftçi'ye barınak hakkında teknik bilgiler verdi. Taşcı, barınağın tamamlandıktan sonra hayvanların çok daha güvenli bir ortamda tutulacağını, sokaktaki canları, kendilerine Allah'ın birer emaneti olarak gördüklerini ifade ederek bu konuda son derece hassas yaklaşıldığının altını çizdi.

Vali Çiftçi, Oltu ziyareti kapsamında ilçede bulunan tarihi ve turistik yerleri de ziyaret etti.

Vali Çiftçi'den Oltu'ya yatırım müjdesi

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Oltu ziyareti kapsamında yaptığı açıklamada, ilçede bulunan organize sanayi bölgesindeki yatırımların ve istihdamın devam edeceğini belirtti.

Vali Çiftçi, "Oltu Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni yatırımlar için çalışmalar devam ediyor. Bu yatırımlar ilçemize ve bölgemize önemli katkılar sağlayacaktır. Ayrıca, ilçemizde hayvan barınağı inşaatını da yakından takip ediyoruz. Barınağın tamamlanmasıyla birlikte sokak hayvanları daha güvenli bir ortamda tutulacak" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —