Tarih: 16.07.2024 10:23

Erzurum'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü: Vali Çiftçi, Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı'nda Şehitleri Yâd Etti

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Erzurum Şubesini ziyaret etti. Ziyarete Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Akarsu, 9. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tevfik Algan, Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Hasan Aykut ve diğer daire müdürleri de katıldı.

Vali Çiftçi ve il protokolü, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Erzurum Şube Başkanı Rıza Demir ve yönetim üyeleri ile bir araya gelerek şehitleri anma ve gazileri onurlandırma fırsatı buldu. Vali Çiftçi, hayatta olan kahraman gazilerimize ve ailelerine sağlıklı ve huzurlu bir ömür dileklerini iletti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle yapılan bu ziyaret, vatanı uğruna canlarını feda eden şehitleri yâd etme ve gazilere minnet duygularını ifade etme amacı taşıdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —