Tarih: 30.08.2024 11:00

Erzurum’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

30 Ağustos Zafer Bayramı, Erzurum’da büyük bir coşku ve gurur içerisinde kutlandı. Etkinlikler kapsamında, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in de katılımıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Bu anlamlı günde, Başkan Sekmen yaptığı açıklamada, “Bağımsızlık ve hürriyet mücadelemizin simgesi olan 30 Ağustos Zaferi’mizin onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Atalarımızın canlarını feda ederek kazandığı bu büyük zafer, bizlere bağımsız ve özgür bir vatan bırakmanın ne denli kutsal bir görev olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Bu değerli mirası yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

Başkan Sekmen, konuşmasının devamında, Erzurumlu Hemşehrimiz ve Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz vatanımızı bize yurt yapan tüm şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla andığını belirtti.

Erzurum’da düzenlenen etkinlikler, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti ve zaferin gururunu yaşamak için bir araya gelen Erzurumlular, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

30 Ağustos Zafer Bayramı, Erzurum’da yapılan bu anlamlı kutlama ile bir kez daha tarihin önemini ve ulusal mücadele ruhunu yüceltti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —