Tarih: 22.10.2023 10:44

Erzurum'da Boşanan Çifti Bıçaklayan Şahıs Kendini de Yaraladı

Facebook Twitter Linked-in

41 yaşındaki Bilgehan G., 4 gün önce boşandığı eski eşi 25 yaşındaki Kübra K.'yı 14 yerinden bıçakladıktan sonra, ilişkisi olduğu iddia edilen 20 yaşındaki Osman B.Y.'yi 8 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Ardından aynı bıçakla kendini de yaralayan Bilgehan G., polis tarafından gözaltına alındı.

Olayın kökeni, Bilgehan G. ve Kübra K.'nın 3 yıllık evliliğinin 16 Ekim'de sona ermesine dayanıyor. Eski eşinin çocuklarının bakıcısı olan Kübra K.'nın oğlu Osman B.Y. ile bir ilişkisi olduğunu öğrenen Bilgehan G., öfkeyle dolup yanına bir bıçak alarak eski eşinin evine gitti. İkinci bir olayda, çocuklarının bakıcısı olan Osman B.Y.'yi de evine giderek 8 bıçak darbesiyle yaraladı.

Şüpheli olay yerinden ayrıldıktan sonra, komşuların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kübra K. ve Osman B.Y. ambulanslarla Erzurum Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bilgehan G. ise 500 metre uzaklıktaki bir noktada yaralı halde bulunarak Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi edildi ve daha sonra gözaltına alındı.

Hastanede tedavi altında olan Kübra K. ve Osman B.Y.'nin sağlık durumlarının hala ciddiyetini koruduğu belirtiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —