Tarih: 28.10.2024 10:23

Erzurum'da "Dağ Bisikleti Cumhuriyet Kupası" Başarıyla Gerçekleşti

Facebook Twitter Linked-in

26-27 Ekim tarihlerinde Erzurum'da düzenlenen "Dağ Bisikleti Cumhuriyet Kupası" sona erdi. Tarihi Kiremitlik Tepe'de, 31 ilden 80 sporcunun katılımıyla gerçekleşen yarış programı, sporseverlere heyecan dolu anlar yaşattı.

Yarışların ardından madalya töreni için Kiremitlik Tepe'de bulunan yarış parkurunda pedal çeviren Erzurum Valisi Sayın Mustafa Çiftçi, dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını takdim etti. Vali Çiftçi, tüm sporculara başarı dileyerek kısa bir konuşma yaptı.

Vali Çiftçi, açıklamasında, "Müsabakanın düzenlenmesinde en başta Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun büyük katkıları, emekleri var. Bu yarışın ilimizde düzenlenmesi vesilesiyle Türkiye Bisiklet Federasyonu'na teşekkür ediyorum. Ayrıca, Valiliğimizin ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzün destekleriyle bu etkinlik gerçekleşti," dedi.

Çiftçi, öğrencilere yönelik yaptığı vurguda ise, "Bu tür etkinliklerin, bu vatanın ne şartlarda savunulduğunu ve bizlere bırakıldığını göstermeleri açısından tabyalarda yapılmasını istiyoruz. Öğrencilerimizin burada yarışmalara katılarak tarihi deneyimlemeleri önemli," şeklinde konuştu.

Son olarak, Vali Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi ve organizasyonda emeği geçen tüm paydaş kurumlara teşekkür ederek, böyle etkinliklerin Erzurum’un spor hayatına katkı sağlamaya devam edeceğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —