Tarih: 13.10.2023 15:45

Erzurum'da Gönül İlişkisi Şüphesiyle Bıçaklama Olayı: Şüpheli Tutuklandı

Facebook Twitter Linked-in

Olay sonrası kaçan şüpheli Serhat K. polis ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı.

Olay, Yakutiye ilçesinde meydana geldi ve Serhat K., eski ev sahipleri Yener Ö. ile annesi arasında gönül ilişkisi olduğunu düşündüğü iddiasıyla hareket etti. Evli ve iki çocuk babası Yener Ö. ile annesinin telefon görüşmelerine şahit olan Serhat K., olayın gerçekleştiği gün eski ev sahiplerinin bulunduğu mahalleye gitti. Burada keşif yaparak tanınmamak için başını kapüşonla gizleyen Serhat K., Yener Ö.'yü beklemeye başladı.

Olay anında Serhat K., Yener Ö.'ye bıçakla saldırdı ve Yener Ö. yedi bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Yener Ö. kanlar içinde yere yığılırken, Serhat K. olay yerinden kaçtı. Yener Ö., sağlık ekiplerince hemen Erzurum Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ve durumu ağırdı. Öte yandan, Serhat K. kısa süre sonra polis ekiplerince yakalandı.

Şüpheli Serhat K., polis işlemlerinin ardından 'öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı. Yener Ö.'nün ise yoğun bakımda tedavi gördüğü ve durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olay, toplumda büyük bir şok ve endişe yaratırken, soruşturma devam ediyor ve ilgili makamlar olayın tüm detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —