Tarih: 02.10.2023 17:25

Erzurum'da İran Uyruklu Şüphelinin Midesi ve Bağırsağından Sentetik Uyuşturucu Çıktı

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum'da gerçekleşen şaşırtıcı bir olayda, İran uyruklu bir şüpheli, vücudundan 78 kapsül halinde toplamda 603,35 gram Afyon sakızı ve 17 kapsül halinde 111,35 gram sentetik uyuşturucu madde çıkarıldıktan sonra tutuklandı.

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İran uyruklu F.S.'yi (30) takibe aldılar ve şüphelinin davranışlarından şüphelenerek gözaltına aldılar. Şüphelinin üzerinde veya eşyalarında uyuşturucu madde bulunmamasına rağmen, şüpheli davranışları ve duygusal durumu, polisi şüphelenmeye itti.

Şüpheli, daha sonra hastaneye götürüldü ve mide ile bağırsak röntgen çekimleri yapıldı. Röntgen sonuçları, şüphelinin mide ve bağırsaklarında çok sayıda yabancı cisim tespit edildiğini gösterdi. Tıbbi müdahale ile 78 kapsül halinde toplamda 603,35 gram Afyon sakızı ve 17 kapsül halinde 111,35 gram sentetik uyuşturucu madde vücuttan çıkartıldı.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Bu olay, uyuşturucu kaçakçılığı ile mücadelede güvenlik güçlerinin kararlılığını ve yeteneklerini bir kez daha ortaya koydu. Erzurum polisi, uyuşturucu madde kaçakçılarını yakalamak için titizlikle çalışmalarına devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —