Tarih: 30.07.2024 10:43

Erzurum'da Şehir Gelişim Toplantısı Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Belediyesi Başkanı Adem Çelebi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un başkanlığında düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantı, Erzurum merkez ve ilçelerinde devam eden projelerin durumunu gözden geçirmek ve "Türkiye Yüzyılı" vizyonu doğrultusunda şehirde yapılacak yeni projelerin hızla başlatılması amacıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, kadim Erzurum şehrinin ihyası ve modernleşmesi için çeşitli talepler ve görüşler paylaşıldı. Başkan Adem Çelebi, şehrin daha güzel ve müreffeh bir görünüm kazanması için gereken projelerin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Toplantıya AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, Fatma Öncü ve Abdurrahim Fırat ile AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

Katılımcılar, Erzurum’un kalkınması ve gelişmesi için yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu ve şehirdeki mevcut çalışmaların ilerleyişi değerlendirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —