Tarih: 14.09.2024 10:19

Erzurum’da Sporun Yıldızları: Taha Akgül, Rıza Kayaalp ve İbrahim Bölükbaşı Başkan Sekmen’le Bir Araya Geldi

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ata sporumuz güreşte uluslararası başarılar elde eden Taha Akgül ve Rıza Kayaalp ile Paris 2024 Paralimpik Olimpiyatları'nda judo şampiyonu olan İbrahim Bölükbaşı’nı makamında ağırladı.

Başkan Sekmen, ziyarette yaptığı konuşmada, “Kıymetli sporcularımız başarılarıyla sadece minderde değil, milletimizin gönlünde de taht kurmuşlardır. Azim, inanç ve kararlılıkla kazanılan bu zaferler, gençlerimize ilham vermekte ve Türk sporunun gücünü tüm dünyaya göstermektedir. Kendilerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, gelecekteki tüm mücadelelerinde başarılar diliyorum. Sporcularımızın bu azmi ve disiplini, gençlerimize her zaman örnek olacaktır. Allah yollarını açık etsin” dedi.

Taha Akgül ve Rıza Kayaalp, güreş alanında kazandıkları dünya ve Avrupa şampiyonluklarıyla ülkemizi gururlandırırken, İbrahim Bölükbaşı'nın Paris 2024 Paralimpik Olimpiyatları’ndaki başarısı da büyük takdir topladı.

Başkan Sekmen, sporcuların başarılarının Türk gençliği için birer ilham kaynağı olduğunu belirterek, sporcuların azim ve disiplinlerinin gençler için örnek teşkil edeceğini vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —