Tarih: 30.09.2024 14:02

Erzurum'da "Yaza Veda, Kışa Hoş Geldin" Doğa Etkinliği Gerçekleşti

Facebook Twitter Linked-in

Vali Mustafa Çiftçi, Erzurum Macera Off-Road ekibi tarafından "Yaza Veda, Kışa Hoş Geldin" sloganıyla düzenlenen doğa etkinliğine katıldı. Etkinlik, Narman’ın saklı doğa güzelliklerinden biri olan Karagöl'de gerçekleştirildi. Erzurum Ejder Off-Road Doğa Sporları Kulübü sporcuları da etkinliğe araçlarıyla destek verdi.

Program, Erzurum Havuzbaşı Kent Meydanı'ndan başlayarak zorlu yolları off-road araçlarıyla aştıktan sonra Karagöl'de son buldu. Etkinliğe Valimiz Sayın Çiftçi’nin yanı sıra, Narman Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdaroğlu, Erzurum Gençlik Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Yer ile diğer davetliler katıldı.

Vali Çiftçi, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Karagöl gibi Erzurum'un değişik yerlerinde, farklı coğrafyalarında saklı güzelliklerin oldukça fazla olduğunu" belirtti. Ayrıca, "İlimizde bu tür yerlerin sayısının artması, buraların daha çok tanınması ve turizme açılması gerekir. Bu bölge ile ilgili bir fizibilite çalışması hazırlatacağız. Dolayısıyla burası, doğa ve macera tutkunları için çok uygun bir destinasyon olacak. Bu vesileyle bütün kamp severleri, doğaseverleri, maceraseverleri Erzurum'a davet ediyorum. Off-road ekipleri, orman yollarından geçmek suretiyle burada güzel etkinlikler düzenleyebilir, buraya karavanlarla gelinebilir, kamp kurulabilir." dedi.

Etkinlik, doğa tutkunları ve off-road severler için keyifli anlara sahne oldu. Erzurum Valiliği, bu tür organizasyonların artarak devam etmesi gerektiğinin altını çizdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —