Tarih: 14.07.2024 11:58

Erzurum'da Yeni Çöp Depolama İstasyonu İnşaatı İçin Yer Teslimi Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum'un katı atık yönetimine önemli bir katkı sağlayacak çöp depolama istasyonunun inşaatı için önemli bir adım atıldı. İspir Belediyesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Pazaryolu Belediyesi'nin paydaş olduğu proje kapsamında, İller Bankası tarafından finanse edilen çöp depolama istasyonunun yer tespiti çalışmaları tamamlandı.

İller Bankası Erzurum Bölge Müdürü Muzaffer Akgüner, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç, Pazaryolu Belediye Başkanı İbrahim Şahin, yüklenici firma yetkilileri ve teknik personelin katılımıyla Pazaryolu ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda, istasyonun yapımı için uygun alan belirlendi. Yapılan yer tespiti çalışmalarının ardından alan, yüklenici firmaya teslim edildi.

İnşaatının bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete gireceği belirtilen çöp depolama istasyonu, bölge halkı için önemli bir çevresel iyileştirme projesi olarak öne çıkıyor. İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yeni istasyonun bölgeye ve halka hayırlı olmasını dileyerek projenin çevresel sürdürülebilirlik adına büyük bir adım olduğunu vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —