Tarih: 26.10.2023 12:31

Erzurum'da Zincirleme Kaza: 24 Kişi Yaralandı

Facebook Twitter Linked-in

Kaza, Üniversite Mahallesi İpek Caddesi'nde meydana geldi. Rüştü V. tarafından kullanılan özel bir yaşlı ve engelli bakım merkezine ait servis minibüsü, kırmızı ışıkta bekleyen ve yolcu taşıyan Adnan Ö. yönetimindeki halk otobüsüne çarptı. Bu çarpışma zincirleme bir kaza tetikledi ve çevrede bulunan otomobiller de zarar gördü.

Kazada toplam 24 kişi yaralandı ve olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Erzurum Şehir Hastanesi ve Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne taşındı.

Kaza anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Otomobil sürücüsü Mesut Tiryaki, "Kırmızı ışıkta bekliyorduk. İşimize gidiyorduk. Minibüsçü arkadaş geldi, hepimizi param parça edip, gitti. Millet yaralandı, aldı, götürdüler. Minibüsün içi ağzına kadar doluydu. Diğer yaralılar da kendi araçlarında olan şahıslardı. Kiminin boynu, kiminin burnu yaralandı. Minibüsün içindeki insanlar, komple yaralandı" şeklinde olayı anlattı.

Kaza sonucu yaralanan kişilerin sağlık durumlarıyla ilgili güncel bilgilere ulaşılmadı. Yetkililer, kaza hakkında detaylı bir soruşturma başlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —