Tarih: 26.10.2023 10:09

Erzurum'un "Ölüm Virajı" Yeniden Düzenlendi, Ancak Tünel Bekleniyor

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum- Artvin Karayolu Tortum Pehlivanlı Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bu kavşak, ışıklı tabelalar, şerit uyarı sistemleri ve bariyerlerle donatılarak yeniden düzenlendi. Bu önemli güzergah geçtiğimiz günlerde yaşanan ölümlü bir kaza sonrasında daha da güvenli hale getirildi.

Ancak kavşağın her yıl bir dizi kaza ve ölüme sebep olmasının ardından bölge halkı, tünel yapılmasını talep ediyor. Şimdi daha güvenli hale gelen yol, tünel projesiyle bu tehlikeli virajın tamamen ortadan kaldırılmasını hedefliyor. Mahalle sakinlerinden Aytekin Er, virajın güvenliğinin arttırıldığını ve çeşitli önlemler alındığını belirtti, ancak kesin bir çözüm için tünelin yapılması gerektiğini vurguladı.

Bölge halkı, bu önemli projenin bir an önce hayata geçirilmesini bekliyor. Tünel projesinin hayata geçirilmesiyle birlikte, bu tehlikeli kavşağın neden olduğu kazaların tamamen önlenebileceği umuluyor. Yolun artık daha güvenli olması, bölge sakinlerinin taleplerinin ilk adımı olarak görülse de, tünel projesiyle tam bir güvenlik sağlanması hedefleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —