Tarih: 19.04.2023 10:09

ESKİ BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM RİZE’DEYDİ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Rize ziyaret programı çerçevesinde Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte Portakallık Mahallesi sahil rekreasyon alanını gezdi ve sahilde vakit geçiren vatandaşlarla çay içerek hasbihal etti. İftar öncesinde Çayeli ilçesini ziyaret eden ve iftar sonrası Rize merkeze gelen Yıldırım'a AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Eski Vali Münir Karaloğlu, Rize Milletvekili Adayı Yılmaz Katmer, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize Eski İl Başkanı İshak Alim ve parti teşkilatı eşlik etti.

Rize sahilinde gençlerle ve ailelerle bir süre sohbet eden heyet, daha sonra Rize Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda halkın hizmetine sunulan Meydan Sosyal Tesisini ziyaret ederek burada bulunan vatandaşlarla bir araya geldi. Yıldırım, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Eski Başbakan Binali Yıldırım, Rize'de gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlarla yakından ilgilenerek onların sorunlarını dinledi. AK Parti teşkilatının da eşlik ettiği ziyaret programı, vatandaşların ilgiyle takip ettiği bir gezi oldu.

HABER: HÜSEYİN TAYYİP ALTUN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —