meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Esra Erol'da Galip Yüce Kimdir, Büşra Yüce Kimdir, Büşra Yüce Olayı Nedir?

Esra Erol'da Galip Yüce kimdir? Büşra Yüce olayı nedir? Büşra Yüce kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Büşra Yüce olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edil

AKTUEL 17.01.2023 16:53:20 0
Esra Erol

Esra Erol'da Galip Yüce kimdir? Büşra Yüce olayı nedir? Büşra Yüce kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Büşra Yüce olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Esra Erol'da Galip Yüce kimdir? Büşra Yüce olayı nedir? Büşra Yüce kimdir? Cevaplar haberimizde..

Esra Erol'da Galip Yüce kimdir? Büşra Yüce olayı nedir? Büşra Yüce kimdir?

Esra Erol'da Galip Yüce kimdir? Büşra Yüce olayı nedir? Büşra Yüce kimdir? Galip Yüce 9 yıllık bir evliliği ve iki de çocuğu olduğunu söyledi. Eşinin bir anda ayrılık kararı almasıyla yıkıldığını söyleyen Galip Yüce, sonrasında eşiyle barıştığını fakat eşinin Haziran ayında hamile iken evden kaçtığını ortadan kaybolduğunu söyledi.

Paketleme operatörü olarak 11 yıldır özel sektörde çalıştığını söyleyen Galip Bey, Osmaniye’den katıldığını söyledi. Çocuklarından birinin epilepsi hastası olduğunu ve 6 yaşında olduğunu söyleyen Galip Bey Haziran ayında eşinin iki çocuğunun üstüne kapıyı kitleyip gittiğini söyledi. Eşinin 26 yaşında olduğunu söyledi. Eşinin Gökhan   Oğulluk’un yanında olabileceğini söyledi. 

Son 1 yılda çocuklara çok şiddet uyguluyordu!

Galip Yüce yaptığı açıklamada 'Tabii ki daha önce de çocuklarla ilgili tartışmalarımız vardı. Eşim Büşra son 1 yılda çok değişti. Sonrasında çocuklara çok aşırı şiddet uygulamaya başladı. Sosyal medyada TikTok sayfası açmış. Sosyal medyada çok fazla vakit geçirmeye başladı. Sonrasında Ocak ayında boşanalım dedi. Ocak ayında bana boşanma davası açtığında eşimin hamile olduğunu 3 ay sonra öğrendim.' ifadelerini kullandı. 

Hamileliğini saklamak istedi!

Galip Bey 'Büşra hamile olduğunu biliyordu ama bunu benden sakladı. Hiçbir aile üyesine açıklamayalım dedi benim de aklıma birşey gelmedi. Ben hamile olduğunu üç ay sonra öğrendim. Kızım olacağını öğrendim' ifadelerini kullandı. 

Evden herşeyi alıp gitmiş!

Üçüncü çocuğumu göremiyorum!

Galip Bey yaptığı açıklamada 'E-Devlet'imde ben üçüncü çocuğumla ilgili hiçbir bilgiye ulaşamıyorum. Göremiyorum çocuğumu' ifadelerini kullandı. 

Galip Bey yaptığı açıklamada 'Birgün geldim eve Büşra evden yorganıma, çatal, tencere, tavaya kadar herşeyi alıp gitmiş.' ifadelerini kullanırken, eşinin alışverişe sardığını söyledi. 

Büşra Yüce bulundu!

Büşra Yüce canlı yayına bağlanırken 'Ben evet çocukların üstüne kapıyı kitleyip çıktım doğrudur. Çocuklarıma kızıyordum, şiddet de uyguladım evet. Ben evden gittim, Galip ile de görüşmek istemiyorum. Galip beni dövüyordu. Eşimden çok şiddet gördüm. Beni evden kovuyordu. Bu yüzden evden çıktım' ifadelerini kullandı. 

Çocuk Galip'ten değil! 

Büşra Yüce yaptığı açıklamada 'Ayın 24'ünde mahkemem var. Ben gitmeyeceğim mahkemeye şimdiden söyleyeyim. 10 yıldır şiddet görüyordum. Bana sürekli küfürlü konuşuyordu. Ben de evet altta kalmıyordum cevap veriyordum. Bunun dışında açıkça söyleyim çocuk Galip'ten değil. DNA testinde de bu ortaya çıkar.' ifadelerini kullandı. Bunun üzerine avukat Hülya Hanım yaptığı konuşmada 'Çocuk nüfusta Galip'in gözüküyor. Çocuk Galip'in gözüktüğü için babası Galip gözüktüğü için davada bunu kendisi reddetmediği sürece üçüncü bir insan devreye giremez. O zaman ne yapacaksın' ifadelerini kullanırken, 'Ben davada görüşmek istiyorum' ifadelerini kullandı. 

Ben evden sadece eşyalarımı aldım!

Sözlerine devam eden Büşra Yüce yaptığı açıklamada evden kıyafetleri dışında başka birşey almadığını söyledi. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

25.1° / 21.1°

DEVA PARTİSİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ RİZE İL BAŞKANI OLDU

CHP RİZE'DE YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday