Tarih: 25.06.2023 11:00

Ethem Karamahmutoğlu Hayatını Kaybetti, Hasan Kemal Yardımcı'nın Acı Günü

Facebook Twitter Linked-in

Rizespor camiası, üzücü bir haberle sarsıldı. AK Parti eski İstanbul milletvekili, Milli Savunma Bakanlığı eski Bakan Yardımcısı ve Çaykur Rizespor eski Başkanlarından Hasan Kemal Yardımcı'nın dayısı olan ÇAYKUR Rizespor'un eski futbolcularından Ethem Karamahmutoğlu, hayatını kaybetti.

ÇAYKUR Rizespor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, Yeşil Mavili camianın bir parçası olan Ethem Karamahmutoğlu'nun, Hasan Kemal Yardımcı ve eski Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Yardımcı'nın dayısı olduğu belirtildi. Aynı zamanda dernek üyesi Vural Karamahmutoğlu'nun abisi olan Ethem Karamahmutoğlu, kulübün eski futbolcuları arasında yer alıyordu.

25 Haziran Pazar günü, Ethem Karamahmutoğlu'nun cenazesi öğle namazını müteakip Rize merkeze bağlı Gündoğdu Hamidiye Camii'nde kılınacak. Ardından, aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Ethem Karamahmutoğlu'nun vefatı, Rizespor camiasında büyük bir üzüntü yaratmıştır. Kendisi, yeşil-mavili formayla geçirdiği futbol kariyeriyle kulübe önemli katkılar sağlamış ve taraftarların sevgisini kazanmış bir isimdi. Hasan Kemal Yardımcı'nın da acı bir gün yaşadığı bu kayıp, spor ve siyaset dünyasında derin bir üzüntüye sebep oldu.,

HABER: SELMAN KUTLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —