Tarih: 11.08.2023 12:35

Ev Sahibi Olmak Artık Çok Kolay!

Facebook Twitter Linked-in

Halkbank müşterilerine çok büyük dev bir kampanya yaptı. Bu kampanya ile herkesi konut sahibi yapmayı amaçlayan Halkbank 9 milyon TL’lik kredisini tüm müşterilerine duyurdu. İşte tüm detaylar…

EV ALMAK ARTIK ÇOK KOLAY

9 milyonluk dev kredi desteğinin detaylarını paylaşan Halkbank, "Ev sahibi olmak isteyenlere yönelik olarak Halkbank'tan düzenlenen kampanya için gelen açıklamada sosyal devlet anlayışıyla Hazine Maliye Bakanlığı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile kamu ve katılım bankaları işbirliği kapsamında hazırlanan konut sahibi olmak isteyenlere konut kampanyası başladı. Orta gelirli vatandaşlara ev sahibi olması için imkan sağlayan konut finansmanı ürününü tanıtıyoruz" açıklamalarını yaptı.

HALKBANK'IN KREDİ KOŞULLARI

Halkbank dev kredinin koşullarını vatandaşlarla paylaştı işte kredi koşulları;

Mevcut konutu olmayan veya herhangi bir konut üzerinde %50 üzerinde hissesi olmayanlar

Son bir yıl içinde konut alacağı ilde konut satışı gerçekleştirmemiş olanlar,

İstanbul, Ankara, İzmir Bursa Antalya Mersin ve Muğla gibi illerde konut almak isteyenler için son 1 yıldır o ilde ikamet ediyor olmak

Kooperatiflik ortağı bulunmamak veya bağış yoluyla ya da iyi ve herhangi bir yöntemle tapu sahibi olmamak

Hane halkı gelir durumunun üst sınırı talep edilen kredinin azami tutarı ile uyumlu olması durumunda konut kredisi verilecek.

Konut kredisi kampanyasına başvuru yapacak kişilerin son 2 ay içerisinde en az 9 ay sosyal güvenlik primini yatırılmış olması gerekiyor.

Gerekli belge ve bilgileri bankaya tayin eden vatandaşlar bu üründen yararlanabilecekler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —