Tarih: 05.09.2024 10:45

Eylül Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Tonya'da Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon'da Eylül ayı İlçe Müftüleri Toplantısı, İl Müftüsü Selami Aydın’ın başkanlığında Tonya ilçesinde gerçekleştirildi. Toplantıya, İl Müftüsü, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri katıldı.

Toplantının ana gündem maddeleri arasında, İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasındaki iş ve işlemlerde birlikteliğin sağlanması, din hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesi yer aldı. Ayrıca, Yaz Kur'an Kurslarında gerçekleştirilen faaliyetler, Mevlidi Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası programlarının planlaması, yeni başlayacak olan Kur'an kursuları Eğitim Öğretim dönemi hazırlıkları ve diğer gündemdeki konular detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Toplantının ardından, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ve Kaanlar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kaan, ilçe müftüleriyle bir araya geldi. Her iki yetkili de, ilçede böylesine anlamlı bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. İl Müftüsü Selami Aydın başkanlığında yapılan toplantıya katılan İlçe Müftülerine teşekkür eden Beşel ve Kaan, çalışmalarında başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —