Tarih: 18.06.2024 15:43

Faruk Çelik ve Protokol Şavşat Şehir Bayramlaşmasında Vatandaşlarla Buluştu: Coşkuyla Karşılandılar

Facebook Twitter Linked-in

Şavşat ilçesinde düzenlenen Şehir Bayramlaşması programı, büyük bir coşkuyla ve yoğun katılımla gerçekleştirildi. Şavşat Belediyesi ve Şavşat Kaymakamlığı tarafından organize edilen etkinlik, halkın ve protokolün geniş katılımıyla Belediye Parkı'nda gerçekleşti.

Ak Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik'in de katıldığı bayramlaşma programına, Şavşat Kaymakamı Kübra Sivaslıoğlu, Belediye Başkanı Durmuş Aydın, Garnizon Komutanı Bahri Sivaslıoğlu, Ak Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı, Ak Parti Şavşat İlçe Başkanı Cemal Aydın, yönetim kurulu üyeleri, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın başlangıcında Belediye Parkı'nda bulunan lokma dağıtım alanını ziyaret eden Milletvekili Faruk Çelik, buradaki hizmet için Belediye Başkanı Durmuş Aydın'ı tebrik ederek, "Sayın başkanım, bu hizmet Artvin'in hiçbir ilçesinde yok, sizleri tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Ak Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik ve protokol üyeleri, vatandaşlarla tek tek bayramlaştıktan sonra programın yapıldığı alanda yerlerini aldılar. Program, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başladı, ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua ile devam etti. Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın ve Milletvekili Faruk Çelik'in konuşmalarının ardından ikramlar eşliğinde program sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —