meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Fatih Terim İtalyan basınına depremi anlattı

6 Şubat günü yaşanan depremlerin ardından Hatay'da dün akşam iki kez daha deprem oldu. Fatih Terim İtalyan basınına memleketi Adana'dan da hissedilen deprem hakkında konuştu.

Fatih Terim İtalyan basınına depremi anlattı

Türkiye, 6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin etkisini atlatamadan iki yeni deprem daha yaşadı.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi Hatay'ın Defne ilçesi merkezli 6.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. 20.04'te meydana gelen depremden üç dakika sonra, 20.07'de Hatay, Samandağ merkezli 5.8 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Çevre illerde de hissedilen 6,4 büyüklüğündeki depremin 16,7 kilometre derinlikte olduğu bildirildi.

3520630-810x458.jpg

İtalyan Basınına Konuştu

Yaşanan deprem felaketi Fatih Terim'in memleketi Adana'da da hissedildi. İtalyan basınından Notizie'ye konuşan Fatih Terim, kendisinin ve ablasının iyi olduğunu belirterek, 'Bu öğleden sonra iki sarsıntı daha oldu. Ben iyiyim, neyse ki ablam da iyi, onunla az önce telefonda görüştüm ve bana iyi olduğunu söyledi' sözlerini dile getirdi.

'Sürekli İletişim Halindeyiz'

İstanbul'da yaşadığını ancak yakınları ile sürekli iletişim halinde olduğunu da aktaran tecrübeli teknik direktör, 'İstanbul'da yaşıyorum, burada deprem pek hissedilmedi, hatta ilk korkunç olanı bile... Önümüzdeki birkaç saati telefonda geçireceğim, sürekli iletişim halindeyiz' dedi.

galatasaray-da-fatih-terim-in-ayriligi-sonrasi-istifa-966455-5.jpg

Deprem felaketinden etkilenen tüm insanlar için üzgün olduğunu da söyleyen Fatih Terim, 'Maalesef hayat böyle, Akdeniz bölgesinde olaydan etkilenen tüm insanlar adına üzülüyorum. Maalesef bugün bu diğer kötü haber geldi' şeklinde konuştu.

 


1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı