Tarih: 30.09.2023 22:19

Fatih Vatan Spor Kadınları Araklı'da

Facebook Twitter Linked-in

Araklı Belediyesi Bayrak Kafe Sosyal Tesisleri'nde Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ile bir araya gelen kulüp Başkanı Hasan Büyükdoğan ve oyuncular, ilçeyi ve tesisi çok beğendiklerini ifade etti.

Başkan Çebi, yaptığı açıklamada, "Süperligde mücadele eden İstanbul Fatih Vatan Spor Kulübü Başkanı Hasan Büyükdoğan ve kulüp kadın oyuncularını Trabzon'un en güzel mekanlarından biri olan Araklı Belediyesi Bayrak Kafe Sosyal Tesislerimizde misafir ettik. Araklı yurtdışı ve yurtiçi misafirleri tarafından oldukça beğeniliyor ve bunu sağlamak adına çalışmalarımızı hız kesmeden gerçekleştiriyoruz. Fatih Vatan Spor Kulübümüze ligde başarılar diliyoruz." dedi.

Kulüp Başkanı Hasan Büyükdoğan ise, "Araklı'da olmaktan çok memnunuz. İlçeniz çok güzel ve tesisiniz çok modern. Başkanımız Recep Çebi'ye ve misafirperverliği için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Fatih Vatan Spor Kulübü, Arhavi Belediyespor maçına 2 puan farkla lider olarak çıkacak.

Fatih Vatan Spor'dan Araklı'ya övgü

İstanbul Fatih Vatan Spor Kulübü kadın futbol takımı, Araklı'da konakladığı süre boyunca ilçeyi ve tesisleri çok beğendiğini ifade etti.

Kulüp Başkanı Hasan Büyükdoğan, "Araklı çok güzel bir ilçe. Tesisler de çok modern. Başkanımız Recep Çebi'ye ve misafirperverliği için teşekkür ediyoruz." dedi.

Araklı Belediye Başkanı Çebi: "Fatih Vatan Spor'a başarılar diliyoruz"

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, İstanbul Fatih Vatan Spor Kulübü kadın futbol takımının Araklı'da konakladığı için memnun olduklarını belirterek, "Fatih Vatan Spor Kulübümüze ligde başarılar diliyoruz." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —