Tarih: 21.08.2024 10:21

Fatma Yerekaban Kur'an Kursu'nun Yaz Dönemi Kapanışında Dondurma Keyfi

Facebook Twitter Linked-in

Çaykara İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Fatma Yerekaban 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nun yaz dönemi kapanış programı büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Etkinlikte minik öğrencilere "Yaz Kur'an Kursu Katılım Belgeleri" takdim edildi.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Fatih Karakışla, çocuklara belgelerini verirken onlara hitaben yaptığı konuşmada, velilere ve kurs öğreticisi hocalara teşekkür etti. Müftü Karakışla, Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesindeki 4-6 yaş Kur'an kurslarının önemine değinerek, çocukların küçük yaşta Kur'an ile tanışmasının büyük bir anlam taşıdığını vurguladı. Asıl hedefin çocuklara Kur'an sevgisini aşılamak olduğunu belirtti.

Kapanış programı, çocuklara dondurma ikramıyla devam etti. İlçe Müftüsü Fatih Karakışla ve Din Hizmetleri Uzmanı, Gençlik Koordinatörü Süleyman Yıldırım tarafından gerçekleştirilen dondurma etkinliği, çocuklar tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

Program, dualar ve çocukların mutlu anlarıyla sona erdi. Çaykara İlçe Müftülüğü olarak, çocukların ömürlerinin hayırlı olması temennisiyle kapanış programı tamamlandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —