Tarih: 21.07.2023 11:05

Fazla Şaapma filmi hangi kanalda, hangi saatte yayınlanacak?

Facebook Twitter Linked-in

Fazla Şaapma, askerlik sonrası işsizlik ve hayat mücadelesi kıskacında hayata tutunmaya çalışan bir genç adamın hikayesini konu alıyor.

FAZLA ŞAAPMA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Fazla Şaapma filminin ana karakteri Ömür, öğretmen bir ailenin çocuğudur. Vatan görevini tamamladıktan sonra işsizlik sürecinin içine giren Ömür, kendisine yeni bir yön yeni bir hayat vermek gayesindedir. Ana karakterimiz Ömür, "O dükkana ne açılsa tutmadı cümlesindeki dükkan gibi bir insan" olarak tanımlar. Ömür bu işsizliğin arasında bir de gönlünü bir genç kadına kaptırır ve maceralar bir birini kovalar.

FAZLA ŞAAPMA FİLMİNİN OYUNCULARI KİMDİR?

Başrollerini Ceyda Kasabalı, Fırat Albayram çiftçi ve Ömür Özdemir'in paylaştığı filmde Hakan Meriçliler, Dilek Kaya, Macit Tastan, Selin Dumlugöl, Yaşar Uzer, Nilgün Karababa, Hilmi Erdem'de yer almaktadır.

FAZLA ŞAAPMA FİLMİNİN YÖNETMENİ KİMDİR?

5 Kasım 2021'de vizyona giren yapımcılığını Sonkare Medya'nın yaptığı Fazla Şaapma filminin yönetmeliğini Ahmet Kapucu yapmıştır. Senaryosu ise Ömür Özdemir'e aittir.

FAZLA ŞAAPMA HANGİ KANALDA HANGİ SAATTE?

Boşrollerini Ömür Özdemir, Ceyda Kasabalı, Fırat Albayram'ın paylaştığı Fazla Şaapma filmi bugün Fox TV'de sinema severlerin beğenisine sunulacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —