Tarih: 08.12.2023 14:21

Fenerbahçe Beko - Barcelona basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu 13. hafta maçında Barcelona’ya konuk oluyor. Çift maç haftasında İspanya deplasmanına Baskonia'ya 80-79 yenilen Fenerbahçe, Barcelona karşısında galibiyet arayacak. Euroleague'de geride kalan 12 haftada 6 galibiyet ve 6 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe Beko, Barcelona'yı yenerek puan durumunda yükselmek istiyor. Peki, Fenerbahçe Beko - Barcelona basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçla ilgili bilgiler.

Turkish Airlines EuroLeague'in 13. haftasında Fenerbahçe Beko, önemli bir deplasman maçında Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Beko, EuroLeague'deki son maçında 6 Aralık Çarşamba günü Baskonia'ya konuk olmuş ve bu zorlu mücadeleden 80-79'luk skorla mağlup ayrılmıştı. Bu sonuçla takım, EuroLeague'de oynadığı 12 maçtan altıncı kez yenilgiyle ayrıldı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ise Fenerbahçe Beko, 2 Aralık Cumartesi günü Beşiktaş Emlakjet'e konuk olmuş ve 68-64'lük skorla mağlup olarak ligdeki 10. maçında ikinci yenilgisini yaşamıştı.

Öte yandan, Barcelona şu ana kadar EuroLeague'de gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Takım, 9 galibiyet ve 3 yenilgi ile ligde 2. sırada yer alıyor. Fenerbahçe Beko için bu maç, EuroLeague'deki konumunu güçlendirmek adına kritik bir öneme sahip olacak.

BARCELONA-FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN?

8 Aralık Cuma günü (bugün) TSİ 22.30’da Palau Blaugrana’da oynanacak Barcelona-Fenerbahçe Beko mücadelesi S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Damir Javor (Slovenya), Milivoje Jovcic (Sırbistan), Arturas Sukys (Litvanya) hakem üçlüsü yönetecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —